Propagandni video: SNSD poručuje 'RS će reći DOSTA'

16
Radiosarajevo.ba
Propagandni video: SNSD poručuje 'RS će reći DOSTA'
FOTO: Screenshot / Propagandni video SNSD

Stranka Savez nezavisnih socijaldemokrata na čelu sa Miloradom Dodikom objavila je sinoć propagandni video preko zvaničnih kanala na društvenim mrežama u kojem se 'poziva čitava RS na branjenje'.

Video je, naravno, nastao nakon jučerašnje odluke Valentina Inzka da nametne zakon kojim se zabranjuje negiranje genocida.

Nakon oštre poruke Milorada Dodika na press konferenciji u Banja Luci, uslijedio je i video u kojem se pojavljuje sam Dodik i neki kadrovi s pomenute konferencije, ali i neki drugi detalji poput sastanka sa Aleksanderom Vučićem, scene sa obilježavanja tzv. Dana RS itd.

"Republika Srpska će reći DOSTA! Odbacujemo nametnute zakone, ukoliko nam u BiH ne daju da živimo kako želimo, mi svoj put znamo. SNSD se vodi voljom naroda, a volja naroda je jasna – Republika Srpska prije svega!”, navodi se u poruci na Twitteru uz ovaj video.

Između ostalog, prikazani su trenuci sa press konferencije kada Dodik poziva RS da se okupi i brani jer je ovo 'trenutak u kojem ćemo kao narod ili opstati sa RS i svojim identitetima, ili ćemo kroz kratko vrijeme izgubiti šansu da postojimo na ovim prostorima'.

U nastavku pogledajte video:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (16)

/ Povezano

/ Najnovije