Pronađena djevojka koja je nasula gorivo i pobjegla: Evo šta je rekla policiji

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

jadnica pa nije ubila covjeka ni ukrala milione sto ne hapse koga treba .....

Hava

Sto nije sipala za 50 KM da stigne kud je naumila, pa onda lijepo uzela 50 KM i odnijela na pumpu uz izvinjenje.

Tuner

Znaci cim nema novca eto je u tudju kucu. Nije joj palo napamet da ne ide sa autom ako be moze?

Guest

Žao mi je te mlade djevojke što se upustila u takve gluposti. Ako nije imala novac da plati gorivo imala je i drugih rješenja. Vjerovatno joj je sada neugodno ali šta sad ? U buduće pamet u glavu.

"u Han Pločama" LOL :)))

To je kad je neko bas GLUP. :) Ja vam lijepo juce da se ne kaze "u Han Ploci", nego "na Han Ploci" i sta se dogadaja veceras? Sad jos gore: "U Han Plocama" LOL :))). Mozda u "Han Kardeljevu"? :))... Kako ste glupi, pa to je strahota... Umjesto da ste nabrzaka provjerili navode i od slijedeceg dana precutno korigirali .... Sta ces... bohohosnjo intelekt.

Lingvist

Njoj je za auto trebalo gorivo koje je u tekućem stanju pa ga je utočila u auto a ne "nasula". Učili smo u školi što je SIPKO. To je brašno, žito, pijesak i sl.

Ask

Makar nije digla none za te dvije joje.

Damianusdarcus

Znači po toj tvojoj logici, ko duže nema djevojku ima pravo da te siluje!

Jole

Makar nije digla none za te dvije joje. ka Ask postenije bi joj to bilo nego ovo sto je uradila...ovako ostade dosije u policiji

Gost

Postade djevojka poznata preko noci. :)

/ Najnovije