Pronađen Goran Ljubas iz Sarajeva čiji je nestanak prijavljen policiji

0
Radiosarajevo.ba
Pronađen Goran Ljubas iz Sarajeva čiji je nestanak prijavljen policiji
Foto: Facebook / Goran Ljubas

Goran Ljubas (37) iz sarajevskog naselja Stupsko Brdo pronađen je rano jutros na Palama, potvrdio je ovu informaciju za Radiosarajevo.ba Fahrudin Dobrača iz GSS-a Novi Grad Sarajevo. 

"Goran je pronađen nepovrijeđen, sa mnom je trenutno u automobilu, idemo u Hitnu pomoć na rutinski ljekarski pregled. Ljubasa je jutros u 7.45 sati locirala paljanska policija. Sve se završilo na najbolji mogući način, prvenstveno zahvaljujući brzoj reakciji porodice, koja je obavijestila GSS, te medijima koji su odmah preuzeli informaciju sa naše stranice", kazao je Dobrača. 

Podsjetimo, sinoć je Gorska služba spašavanja Novi Grad Sarajevo objavila apel, nakon što je prijavljen nestanak muškarca, Gorana Ljubasa.

"Potraga! Na poziv porodice večeras u 20:25 časova pokrenuli smo potragu za nestalim sugrađaninom Goran Ljubas rođen 1983 godine iz Sarajeva.

Goran Ljubas iz porodnične kuće se udaljio 29.11.2020 u popodnevnim satima", stajalo je sinoć u objavi GSS Novi Grad Sarajevo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije