"Proizvodimo najbolji sir na Balkanu - a jedu ga komšije"

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Vlast slast

*** na vlasti je bitna samo kasa i porezi.da njihove ogavne i demonske famelije mogu uzivati u haram novcu.djeci im trebalo za lijecenje po bolnicama,a kuda je svijet kreno moglo bi im i trebat.

Thor II

Kakav je ovo naslov? Ko treba da jede sir? Valjda treba da se izvozi.

AsAsova

Kakav je ovo naslov? Ko treba da jede sir? Valjda treba da se izvozi. ka Thor II Pa i mi smo ljudi prijatelju, zasto mi ne bi mogli kupovat domaci kvalitetan sir ? Sta za nas je samo smece ? PS Ovi su mogli navest bar neki objekat gdje se moze kupit taj sir.. I ja bi da probam ako nije problem..

Gospodine...

...Zilicu, molim vas da vas sir plasirate u Sarajevu, i da nam kazete gdje ga mozemo nabaviti. Siroljubac!

Adi

Od livanjskog nema boljeg, manite se laganja

/ Najnovije