Profesorica iz Rijeke poručila: Milanović je osramotio sve građane Hrvatske

/ Komentari (29)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Evo dokaza https://youtu.be/-vn5jWCl3oE

Guest

Treba ovom ***, zabraniti ulaz dozivotno u BiH. Kao nemamo svojih takvi ***. Takve *** su samo za klanje.

Republika BiH

Predsjednik Hrvatske je cinicni *** !! EU sram te bilo koja *** ste dozvolili *** primitivna Svaki dan postaje sve jasnije zasto je UK napustila tu primitivnu Uniju ….Gradjani Hrvatske ako vas ima neka vam je na cast vas fasista ….

Haris

Dragi moji Hrvati , ovaj vam je predsjednik gluplji od ova naša tri zajedno .

Kakav kreten!! Hrvati u Hrvatskj nemogu da vheruju koga su birali za Predsjednika!

.

Patite neprijatelji

Kaze se, ne gledaj sta ti netko kaze, nego tko ti to kaze. Jedna partizanka mlati jezikom ***. Samo naprijed gospodine predsjednice! Kad ovako neprijatelji pjene, znajte da ste na pravom putu.

Hrvat

Ma to gomlo od predsjednika sramoti cijeli rvatski puk.. Istovremeno i bosanske katolike.

Blue

Izgleda da jedino indijancima iz plemena europskih vrijednosti nije jasno. U Hrvatskoj jos ima zdravog razuma.

BBB

Bravo gospođo svaka vam čast !

100% istina

Mora opravdati uzetih 250 hiljada eura od nacionalista.

9

Čviljavi degenerik s Ruskog platnog spiska je opet u svojoj fazi hemoroidne fašističke ekstaze .... dosadan je i tup do bola, ali fakat ....

Gosca

Cuj profesorica?! Kako je nadjoste, bas ste se potrudili. Ajte malo o zlocinima i kriminalu tzvabh

.

@ Patite neprijatelji…..Lijepe riječi su ukras !

milanović

frajer je fakat dosadno morbidno smeće

Nisu svi hrvati fasisti kao milanovic

.

Vendi

Eh sto volim kad neko istinu reče, pa nek je u pitanju i vlastiti roditelj.

Nina

Milanovic je najveci idiot na Balkanu Vycic za njeg gispodin i to veliki, a pored Milanovica idiota jos jedan idiot Covic......fuj

Hirošima

Da li je taj Haški tribunal osudio ijednog Amerikanca za njihove zločine u Iraku, Libiji, Vijetnamu, Jugoslaviji, itd.? Čiji je to sud?

Bosanac

Naporni ste i dosadni sa ovakvim tekstovima, čovjek samo svakom u lice kaže istinu, ali lažovima, smradovima, otrovima istina smeta.

Rezak

On to namjerno radi iz mrznje prema Bosnjacima.

Za rezak

Mržnja, laži, podlost je vaš način, ne znate drugačije. Kad Milanović kaže istinu onda je Putinov igrač, a kad se Erdogan ljubi sa Putinom on je mirotvorac, sikter licemjeri.

Avdo Avdić

Jedan narod - jedna vojska, ne znam što tu ima za čuditi se?

Mirza Tvica

Kada fukara dobije državu onda joj ne preostaje drugo do demonstrirati svoj primitivizam. E tako ja tumačim Vučićevo i Milanovićevo vršljanje po Bosni zaobilazeći državne protokole i slaveći UZP.

Sta znaci termin Hrvati?

1. Povijesni slavenski narod. Pripadnost se potvrdjuje genetskim testom. 2. Naciju Republike Hrvatske. Na prostoru druge drzave su nacionalna manjina Hrvatske. Ne mogu stiti nacionalna prava Hrvatske u institucijama druge drzave, cak ako imaju drzavljanstvo i te drzave. 3. Politicki narod, zajednica okupljena oko politickog projekta. Radi se o tri razlicita pojma, sto stvara zabunu upotrebom samog termina hrvati. Treba koristiti puni termin npr politicki hrvati, nacija Hrvatske, povijesni Hrvati. U BiH se radi o politickim hrvatima. Tako ih treba imenovati. Ne kao nedefinisano “Hrvati”, vec kao “politicki hrvati”.

Rajnović ?!?!?

ko, molim, kako?! ko je ba toooooooooo?!?! ahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Hrvat 09. 04. 2022. u 12:54:09

salčine bolan, jel donjo nedžib sendvič iz sda? ohani ba, raZmazan je, haram je žderat slaninu prije akšama, a onda UDRI PO ČVARCIMA!

Djokica mali

Obidji grob krilnika Blaza Kraljevica sto ga ubise ti sto si ih odlikovao bijednice. Ili obidji Ahmice jadnice sto ih spaliste zene i djecu po vasoj naredbi jadnice.

Ujko

Kada fukara dobije državu onda joj ne preostaje drugo do demonstrirati svoj primitivizam. E tako ja tumačim Vučićevo i Milanovićevo vršljanje po Bosni zaobilazeći državne protokole i slaveći UZP. ka Mirza Tvica ***

Da se zna!

Budali je jasno, sem tebi Zorane Milanovicu, da se bira predsjednik drzava (Hrvatske), a ne predsjednik politickih naroda. Ne postoji predsjednik POLITICKIH HRVATA.

/ Najnovije