Profesor Enver Imamović dao pojašnjenje: 'Kralj Tvrtko nije nosio suknju, već...'

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ja Kralj Tvrtko

Vo Imja Oca i Sina. Ja Kralj Serblja iSerpskih Zemalja medj kojima Bosna, Dubrovkik, Raska......

Gugl

Tanajske ploče 3vek. Velikaya Horvatiya 5vek. Ugovor sa papom o pokrštavanju Hrvata 680g. Legenda o Čehu i Lehu i Mehu, S. Sloveni nastali od Hrvata. Splitski evanđelistar 7vek. Višeslavova krstionica 8vek. Osorski evanđelistar 9vek. Bašćanska ploča 11vek. Banovac 1235g.

BendŽamina i ostali gradŽani Saraj’va

Pošto vas ni pola nije rodŽeno u BiH,a kamoli u Saraj’vu, vaša reintegracija nije uspjela

Veru za večeru

Vo Imja Oca i Sina. Ja Kralj Serblja iSerpskih Zemalja medj kojima Bosna, Dubrovkik, Raska...... ka Ja Kralj Tvrtko Samo ti laži....Stjepan II Kotromanić podigao prvi franjevački samostan sv. Nikole. Godine 1340. Mile postaju sjedište franjevačke vikarije, a samostan je igrao ulogu čuvara javnih isprava.

Vera

Vo Imja Oca i Sina. Ja Kralj Serblja iSerpskih Zemalja medj kojima Bosna, Dubrovkik, Raska...... ka Ja Kralj Tvrtko Definicija Srbina: Prevareni i obamnjeni i zatrovani Hrvat, kojeg su Vizantija i Sava odvojili od Pape i braće Hrvata kad se Crkva cepala i popravoslavili ga. Onda ih Bog, toliko pravoslavne, kaznio sa 500g ropstva i Vizantiju pretvorio u muslimansku Tursku! A celo to vreme brat Srbin se punio sa mržnjom prema braći Hrvatima, zato jer su ostali i dalje katolici sa Papom i Gospom, a zato i ostali nepokoreni! A posle ropstva i on krenuo na tu svoju braću i od njih napravio ubice i koljače, da se od njega brane dok sa tim Vizantijskim krivoslavnim zlom izbija na vekovno hrvatsko i katoličko more, a šta katolička braća sprečiše i 40ih sa *****ama i 90ih sa Braniteljima... "Srbi su otkinuti dio hrvatskog katoličkog stabla, njima je svetac Sava koji ih odvajo od Pape, a Hrvatima je svetac Stepinac koji je i život dao samo da to ne uradi".

Turkija

***

Nije

suknja,nego haljina.I sta?

Wtf?

Kakve veze imaju muslimani sa Tvrtkom?

Haha

***

Sta ce reci babo Erdogan za Tvrtka???

“Pobijedili smo, naime, Murata, onoga oholog sina i slugu Sotone, podlog neprijatelja Kristova imena i čitavog ljudskog roda, a posebno kršćana i pravovjerja. On je sebi već podvrgao mnoge narode i svakog je dana dizao glavu poput uspravljene zmije, a iz usta, kao u ljutice razjapljenih, trudio se što je više mogao izbljuvati otrov. Nastojao je i upinjao se da sve Kristove vjernike i štovatelje rečene vjere uzbuni, osvoji, podjarmi i uništi.”

Jesi

Pošto vas ni pola nije rodŽeno u BiH,a kamoli u Saraj’vu, vaša reintegracija nije uspjela ka BendŽamina i ostali gradŽani Saraj’va li mislio i na sebe

Covjek

E moj profesore, kome Vi to pricate pa vidite da su neuki ljudo na kljucnim pozicijama.....

Tatar

E **** te Tvrtko i njegov imidž pa narod bukvalno gladan

Istina

Šta bi drugo moga reći neuki Rumeni?

/ Najnovije