Profesor Armin Kržalić upozorava: 'Ulazimo u eru oružanog nasilja'

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jooooj

Armine, profesore ne ***.

Namidak.

Kako necemo... nista lijepo se ne prica vise, nista lijepo ne mozes ni procitati... zao mi je samo onih koji nisu mentalno snazni da prozru sve ovo i odupru se kojekakvim malverzacijama i propagandi... ne sjecam se kad se zadnji put snimila dobra porodicna komedija tipa jackie chan, will smith itd. Na TV smo zasuti prenatrpanim sadrzajem o nasilju, ko nema izduvni ventil lahko pukne.

hmmm

Pa nije bas da se demobilisani borci iz zadnjeg rata pojavljuju u crnim hronikama kako pucketaju okolo. Nakon rata je trebalo uvesti mogucnost legalizacije kratkih cijevi a otkup dugih cijevi. Vjerujem da bi se broj nelegalnog oruzja osjetno smanjio. Mnogo ljudi je kupilo pusku neposredno pred rat i ne zele da je daju. Zato je trebalo uvesti otkup da povrate bar novac. Kada je neko cuo da je doslo do pucnjave a da je koristeno legalno oruzje? Zato legalizacija pripadnicima svih vojski koji su ucestvovali u ratu.

BRKICA

NISTA NOVO U TEREHANU

/ Najnovije