Prof. Trnka o izbornoj reformi: Nastavlja se etnička podjela zemlje, ovo ne drži vodu

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

@Uči

Uzalud ti je pisati o tome, jer od 90% novca od RTV-pretplate na teritoriji BiH ide na finsiranje ekstremističkih kadrova glavne osovine beograd-novi pazar...kojima je jedan od zajedničkih ciljeva uništenje cijelog čovječanstva.

Ralle

Jel ovom ružnom tzv.ekspertu iko rekao da.je BIH davno podjeljena..e sad, to.sto.su bošnjaci dobili 23% a tijesno im, nek zahvale.krepanom.gadu Izmetbegovicu..on im je to omogućio

Nino

A profesora i logike.. . Šta bi trebalo, da ostala dva naroda legnu da im se opet stavi muslimanski jaram? Srbi i hrvati u BiH su taoci muslimana. Opasnija je za BIH priča, koju prodaju muslimani, o građanskom principu, od Dodikove desolucije.

If

Pa kad ste izašli iz Jugoslavije i glasali za nacionalističke stranke, odlučili ste se za etničku podjelu! Srbi i Hrvati neće pasti na vašu islamističku žvaku o fol građanskoj BiH! Vidimo šta ste napravili od Sarajeva! Grad vraćen u srednji vijek!

mrsh

Pa kad ste izašli iz Jugoslavije i glasali za nacionalističke stranke, odlučili ste se za etničku podjelu! Srbi i Hrvati neće pasti na vašu islamističku žvaku o fol građanskoj BiH! Vidimo šta ste napravili od Sarajeva! Grad vraćen u srednji vijek! ka If Srednji vijek!? Pa to je super, ogroman pomak od kamenog doba gdje ste ga vi smjestili za vrijeme opsade 90-ih!!!

Rus-mir

Da bi reč rekel, šta sve ova izreče i ostade živ. 3 konstitutivna naroda su ravnopravna, kao i građani unutar njih. Dodik je Mati tereza u usporedbi s ovim laprdalom. I nije on jedini.

/ Najnovije