Prof. dr. Zlatko Hadžidedić: EU je strateški usmjerena ka podjeli BiH!

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BBB

Trebamo tužiti EU što je udovoljila Plenkoviću iako je 5 država bilo protiv. Yebeni Orban se usprotivio sankcijama Dodiku i EU mu nemože donijeti sankcije. Ovaj strateški kompas može. FUJ !

Paraziti

Zar treba dopustiti njima da nam kroje drzavu. Nije njihovo i nikad nece biti .Prvo ocisti vlastito dvoriste od onih koji sprovode to djelo , pa onda napraviti sistem koji ovdje odgovara. Za koga i zasto je mladost onda dala zivot? Za ove parazite.

Roko

Pa etnicki je podjeljena Jugoslavija zasto ne i Bosna

Hercegovac u Bosni

Nismo u EU,nismo ni kandidat, tako da te svoje strateške kompas politike mogu iskoristit za wc.Nisu Englezi djaba izašli iz EU.

Kako se hrvatsvo dobija iz katolicanstva? Zar Isus ne bijase jevrej?

Pa etnicki je podjeljena Jugoslavija zasto ne i Bosna ka Roko

BBB

Pa etnicki je podjeljena Jugoslavija zasto ne i Bosna ka Roko Jugoslavija je bila vještačka tvorevina nastala 1918 g. BiH je jedna od najstarijih država Evrope, a Bošnjaci su dokazano najstariji Evropski narod !

Mostar

Znate li ista osim lazi, podvale i spina?

Bobini

Jao logike, znanja, morala... Jao profesora.. Kakvo je obrazovanje po bošnjačkom programu, kad ovakvi stječu akademsko zvanje.. Sebija Izetbegović je primjer i vodilja svega toga. Medicinska sestra s lažnim drugim diplomama i akademski statusom. Kuku državi.

pošteno

Bosna je bila država kada su sve ostale iz okruženja bile kneževine, despotije i pod upravom Vatikana ili Grčke Crkve. Dok Vatikan nebi dodijelio krunu, država nebi bila država a kralj nebi bio kralj. E sada lažoma i prvarama i komšije bi da sve to negiraju iako postoje pisana dokumenta iz toga dobanpr. " Povelja Kulina bana" Sa državom dubrovnik/ Hrvatske nigdje ni u primislima/ Raške despotovine, a Srbije nigdje.

za posteno

jedino si zaboravio da napises da vas muslimana nije bilo na prostorima Balkana kada je nekada u proslosti nekakva Bosna bila nekakva drzava. a sto se tice ovog profe, jedino budali nije jasno da je BiH Alija podjelio u Dejtonu. sva sreca da je ova crkotina od drzave svakim danom sve vise i vise podjeljena ekonomski, politicki, vjerski, nacionalno... obrni, okreni, vama islamiziranim Srbima je mladomuslimanski rezervat (tj fildzan drzava) sudbina.

Srećko_Sa

Pitam se dal je to nesto drugačije u odnosu na period 92-95?

Drvosječa

https://hms.ba/policija-uhitila-osobe-koje-su-zapalile-kuce-hrvatskih-povratnika-u-srednjoj-bosni/

NINO

TI BALINCE CELAVO NE SERI KAKO NE VIDIS DA SI GLUP KO TOCAK

Tačno

Vrlo tačno! Ali EU preko MMFa i raznoraznih fondova za razvoj, tendera i pmova razne vrste finansira stranke, tj. pajde na vlasti, pravi ih bogatijim iz dana u dan, tako da narod tu nema nikakve šanse. Osim da ih počnemo dizati u zrak. Mislim ove naše, možda bi se tad počeli bojati za svoja dupeta

1alija

Ovaj covjek nije sav svoj.Samo crni kako se pojavio i ovo sto prica treba sankcionisati.Stvara dramu i nemir medju ljudima

Gost

Još jedan "profesor" kojem je važnija tzv. Država od naroda. "Ugledni" gospodin bi trebao znati da je Lisabonskim sporazumom mogao biti izbjegnut rat u BiH a Muslimani bi imali više nego što imaju sada i to bez mrtvih, prognanih i porušenih. Ali Alija je htio cijelu BiH kao i njegovi nasljednici danas. Neće moći!

/ Najnovije