Prof. dr. Sebija Izetbegović upozorava: U Sarajevo i BiH tek stiže treći talas korone

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Xyz

Jojjj samo kukas! Najbolje voditi zdravstvo bez bolesnika

Mamone

Pa nema kad ste ih vi otjerali i sad su u njemackoj ili nekoj drugoj zemlji

Mađioničar

Gradačac, Lukavac, Srebrenik.

Krepajte FGR kmecavci

oni samo kukaju...lazu na druge a saami nista ne rade...podvaljuju...licemjerni su do bola....kradu i varaju a dizu frku gdje je i nema i dok su sve oci uprte prema onima koje oni u svojim emdijima optuze-oni u sjeniz ajedno sa HDZ i SNSD razaraju drzavu....bilo ko da nesto akze-po njima nije u pravu ali su ONI "u pravu"....niko nista en zna ali "oni znajus ve"..jednom rjecju-FGR KMECAVCI....

zapanjen!

!!!!!!!!!! DOBRO, ODAKLE DOLAZI CORONA ,GDJE JE TO ONA SADA PA DA NEKO MOŽE ZNATI DA ONA DOLAZI?????? NA NEKOM PUTU ŠTA LI,NEKO JE SREO ????? KO JE OVDJE LUD???? KAKO MOŽEŠ ZNATI DA DOLAZI NEŠTO ŠTO SE VIDI????? KO JE OVDJE LUD????? A kolaps zdravstvenog sistema ,?! Mora biti kolaps kada si postavila na rukovodeća njesta sve nesposobne, ali podobne!!! Oni prave haos jer su nespozobni i drski. ORAGNIZACIJA POSLA TI JE KATASTROFA !!!

Iz

Pa nemamo se šta sikirati, s obzirom da smo preživili sve talase udara porodice "Izmetbegović", jedino možda ovaj predizborni talas može biti zajeban, a korona k'o korona no sikirli.

Katil

Od tvog dolaska iz sandzaka goreg talasa nema,koronu cemo prezivjeti ali tvoj virus necemo zmijo.

Mex

Hahahahahahaa

ns

novi soj virusa, pa ako se tako mijenja, cemu prica o vakcini, ili cemo sa brnjicama zivjeti do smrti. ko je lud

Drk

Ukrajinski fitness influencer Dmitrij Stuzhuk, koji je vjerovao da je koronavirus obmana te tvrdio da ne postoji, umro je od posljedica Covida-19 u tridesettrećoj godini, uputivši prije smrti upozorenje svojim sljedbenicima na Instagramu, piše u nedjelju Daily Mail.

VETERAN64

Izetbegovici nas unistavaju posljednjih 30 godina!!! Dokle vise ?

Sale

Odvratna si i koroni,ni ona te neče.Ti si psihički odron kao i riđan kakir.

/ Najnovije