Prof. dr. Sebija Izetbegović se oglasila na Facebooku: Kome je poslala poruku?

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Guest U to znanje neka se uvjere pozvani BiH je maltene prva u Evropi po smrtnim slucajevima od korone. A ni prije korone nisu bili bolesnici dobro lijeceni to i ptice na grani znaju.

Elenorin

Neskolovana barabo, gotova si. :) odlazis u deponiju proslosti. Nadam se da ces smrdjeti u zatvorskoj celiji, budalo jedna neobrazovana.

Nino

Jedanaest godina studirala, završila faks na zamor, pa je nauka pošla u proznim godinama. Kako je nije, stid izaći pred studente. Optužena za krivotvorenja potpisa u indeksu, za krađu magisteuju. Ubjeđivala prof. Kurjak da joj je bio mentor, a on pojma nije imao. Rekao da je to nemoguće, jer to nije njegovo područje. Pod pritsikom ilu unosom nagradom, sjetio se. Fujjj.

Sebija je elena causesku

Ovo je hodajuce zlo,koliko naroda je umrlo zbog nje,u koliko je afera umjesana,respiratori,amnezija,diplome,otjerala sve casne doktore,prijeti po klinickom radnicima,bahati se pred novinarima,laze petlja,otjerala doktore postene skolovane koji su dosli iz turske da pomognu,otjerala i prijetila TUZIOCIMA,nije htjela potpisat lijecenje za nadin,unistila sve na klinickom,narod mora nositi rukavice,inekcije i sve sto bi trebalo biti na klinickom. Dajte ba molim vas skidajte je vise s vlasti,pa dokle vise dragi narode da nas handri ova vjestica,sta god pogrijesi,bakir leti na tv da je brani,dajte ba stvarno nema vise smisla,skidajte je s pozicije i u zatvor ako cemo posteno igrat

Guest

Ja iskreno preporucujem svim studentima da svoje napore uloze u ucenje stranih jezika i svoje kvalitete plasiraju na trziste rada izvan nese drage domovine. Nerebaju vas nizasta osim da budete studenti. Kad zavrsite onda pravac zemlje belenluxa ili skandinavija. Dok su studenti proljevali krv od 92.-95. Neki cak bili na frontu, vi ste radili kvazi edukacije van ratne zone da bi nas danas castili pricama o moralu i nauci.. I naravno ako se opet zapuca oni ce opet biti u javnim trezorima a nasa djeca trebaju da ratuju i daju svoje zivote. Pametnom i išaret dosta!

Bemtli

Kakva ljankaseeee brateeee,to vam je narode kad opanak popapuci i uleti u Gucci,Pradu, Bentley fujjjj olosuuuu ostavkaaaaaaaaa podhitnooooooooooo

Sokol

Ja mislim da je poruku poslala nekom mentoru ??? A šta Vi mislite , pitanje je sad ?

Guest

Hahahaha ma ne nije studentima je uputila poruku. Istim onim kojima nije dala pristupa dokumenyaciji za izradu naucno istrazivackog rada.

A

Sta mislite zbog cega se Kurjak "sjetio" da joj je bio mentor? Lova ili ucjena? Ili je bio?

Guest

Covjek je rekao da nije bio mentor na postdipomsk studiju u Zagrebu a ne na dodiplomskom. Ogromna je razlika!

Joj

Pobila ljude kineskim respiratorima i nista. Pa ne treba nju osuditi već narod koji suti i trpi. Takav narod bolje nije ni zasluzio

Prof.dr.?? Nije ni zavrsila studij!!

.

Fuj! I ona uci studente?!

.

Gost

Ova ce poznu starost provesti u Turskoj!

senad

JA SAM NEPISMEN AL IZGLEDA IMA GORI OD MENE

Zong

"Imajte ovo na umu jednog dana kada i vi budete trebali biti nekome mentori." Zena ne poznaje sintaksu. Pravilno bi bilo: "Imajte ovo na umu KADA jednog dana i vi budete nekome mentori." Nepotrebno je pisati "trebali biti". Ta nesrecna recenica bi ovako trebala da zvuci: "Imajte ovo na umu AKO jednog dana budete mentor nekome."

Ninoo

Studirala 11 godina.. Koliko je puta pala na ispitu.. Za 6 godina viška studiranja desetine puta.. Prosjek ocjena, mizeran..Kako pacijent može imati povjerenja u takvog doktora? Kakav autoritet može imati kod studenata, koji znaju kako je studirala i da je faks završila praktično na zamor? Kako je uopće ovakva studentica mogla postati profesorica, na fakultetu gdje je bila ovako loš student? Sramota.

Ninoo

Studirala 11 godina.. Koliko je puta pala na ispitu.. Za 6 godina viška studiranja desetine puta.. Prosjek ocjena, mizeran..Kako pacijent može imati povjerenja u takvog doktora? Kakav autoritet može imati kod studenata, koji znaju kako je studirala i da je faks završila praktično na zamor? Kako je uopće ovakva studentica mogla postati profesorica, na fakultetu gdje je bila ovako loš student? Sramota.

I šta sad

Imali iko da ovoj rospiji kaže:" Idi ženo kući,pravi pitu,nisi ti za bolnice"!

/ Najnovije