Prof. dr. Gavrankapetanović o transferima na KCUS-u: Sanela i Merjem su otišle davno

3
Radiosarajevo.ba
Prof. dr. Gavrankapetanović o transferima na KCUS-u: Sanela i Merjem su otišle davno
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Prof. dr. Ismet Gavrankapetanović

Iz Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KCUS), jučer je saopćeno da su četiri specijalista pedijatrije prešli u ovu ustanovu.

Potvrđeno je da je riječ o Mirzi Halimiću, Almiri Kadić, te Saneli Čekić - Hajdarpašić i Merjem Ridžal iz Centra za srce – Prof. dr. Mirsad Kacila i Opće bolnicePrim. dr. Abdulah Nakaš“.

Kako je portal Radiosarajevo.ba saznao Sanela Čekić - Hajdarpašić i Merjem Ridžal iz Centra za srce – Prof. dr. Mirsad Kacila i Opće bolnice Prim. dr. Abdulah Nakaš“ su ove ustanove napustile još u vrijeme kada je direktor Opće bolnice bio prof. dr. Zlatko Kravić.

Sve se to dogodilo prije godinu i po u vrijeme mandata prof. dr. Kravića, dok Odjel Pedijatrije i nije bio otvoren u ovoj bolnici.

Sadašnji direktor Opće bolnice Prof. dr. Ismet Gavrankapetanović je za naš portal potvrdio da je riječ o starim transferima i odlascima.

"Koilik osam upoznat doktorice Ridžal i Čekić-Hajdarpašić nekada su radile u Općoj bolnici. Radi se o dvije divne doktorice", kazao je prof. dr. Gavrankapetanović za Radiosarajevo.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije