Pet je zaključaka: Ovo su danas "dogovorili" šefovi partija u RS-u

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

srboja

sve suspendovat ukinut plate

Pravda

Ne zna se ko je glavatiji i gluplji na ovoj slici hahhahahahha

Www

STO IT VLAH MISLI ZA STOLOM, TO I POD STOLOM.SVE SE FOL SVADJU, A KADA SE SASTANU, LJUBE SE. SVJETSKI FOLERI...

PDV obveznik

NECEMO NI MI PLACATI PDV. POZIVAM DA BOJKOTUJEMO OLACANJE PDV.

PussySmoke

Ukinuti im plate odmah, vratice se svi...

Latko zBrode

Ko da ih neko je.e, genocidaši protiv cijeloga dunjaluka. Koja su oni gamad. Sve u prdekanu da dođu sebi.

Jes

Bravo za RS! Konačno da se slože jednom! Neka islamski fundamentalisti sa visokim predstavnikom u svom kalifatu rade šta hoće! Nas više vrijeđati ponižavati neće! Bravo!

071

Kada se nešto postavi na jako glupim i necivilizovanim temeljima, i kada se održava na jednoj manjoj grupi glasača koji nisu vele pameti a da političari nikada nisu iskoračili u nešto što mogu da ponude zdravim i normalnim ljudima, završi uvijek u autodestrukciji.

OHR

dragi moji bivsi Srbi tj danas BiH muslimani, evo kao Srbin priznajem da je bio genocid u Srebrenici. Napravio vam ga je Alija. Za sve sto vas je zadesilo od kada je organizovao neustavni referndu za odcjepljenje BiH od Jugoslavije pa do danas, on vam je kriv, a ne Srbi ili Hrvati. Necete se nikad docepati Republike Sprske. Alija vas je strpao u 23% BiH, i onda ubjedio da je cijela BiH samo vasa. skiadam mu kapu.

/ Najnovije