Pročitajte poruke koje je Elmedin Konaković slao Željku Majstoroviću

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Ovaj je za zatvora jos javno pokazuje kako ke covjeku fovori za koga mora da glasa kakav kreten gluho bilo ako na ovo ruzilastvo ne pokrene postupak onda je do srzi korumpirano i nema drzave ni na mapi

Latko zBrode

Ova trojka mi baš izgleda vesela, gluho i ćoravo za koga građani dadoše svoje glasove a posebno kako postaviše HDZ na vlast u Mostaru. Od sramote se ne bi trebali pojavljivati u javnosti.

Mirko S. Kojotovski

Jeli ovo Aplle iPhone 11. Košta samo 1500 KM., ako nije donacija građana.

Pro

Jeli ovo Aplle iPhone 11. Košta samo 1500 KM., ako nije donacija građana. ka Mirko S. Kojotovski Ili je ovaj 11 pro. 1900 KM.

Ex novinar

"Dakle, u ovoj zemlji niko nikome nista vise nametati nece. Kada su Srbi u pitanju i Republika Srpska, ako nece u NATO, nece se ici u NATO. Evo to vam ja kazem u kameru ovdje." Bakir Izetbegovic, emisija Pecat, RTRS, 31.10.2019 (na 6 minuta i 30 sekundi)

suljaga

Ovo vise nije ni Circus Colorado.

NN

Kome ti Konakovicu prodajes maglu kad Cengic rece da ste .... odlucili da ponistite izbore ! Tada je Bogicevic odustao. Kako mozete ponistiti izbore ? Nisu vam se svidili rezultati izbora i odmah ste ponistili ! Nemoze te Miljacka oprati Konakovicu , a ne SMS-ovi !

hulk

nikad srbija pod svaku cijenu zivota

vb

Zna li ba ovaj "derogirani i dezavuisani" kupac DIF-ove diplome po akcijskoj cijeni bilo šta sem pisati poruke i statuse? Objaaaaaavljivat...?? Tačno je retard gori i odvratniji od SDA zlikovaca definitivno..... (a to nije baš lako biti..)

/ Najnovije