Pročitajte poruke Christiana Schmidta iz Minhena: EU integracije imaju ključni značaj za razvoj BiH

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

Drag mi ba svaki Petak tad mi odza utjera kozni metak.

Narcis

moj shvabo, hameri ti razvalili zemlju getea i napravili bmw-kaubojski ranč, a ti k'o biva pozabavio se bosnom?! eto, vladimira samo što nije!

ostani u minkeenu smotani turisto

šta se ti miješaš u naše stvari, nazzi posro?! a ja, trebaju te islamisti s posebnim potrebama, debilni turski okot.

Jedan od prioriteta

Uknjižba lokacije "Han Pijesak" na oružane snage BiH.

Nixmozgen

E,schmidtu,scmidtu ti stvarno kao da si pao sa Marsa.Zar misliš da bi EU primila BiH sa miloradom dodikom jednim od glavnih prijatelja putina i lukašenka.Onda mogu pozvati u EU rusiju,srbiju,bjelorusiju i ostale osovine zla.

Iva

Sve sto si ispričao možeš provesti! Je.es izjave!

Udeuzi se Ramom Isakom, njegovom djecom,

pa napravite Ciganiju

/ Najnovije