Pročitajte pismo koje je Bakir Izetbegović uputio Čoviću i Nikšiću

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Jedina stvarna...

... iritacija je tvoja kriminalna stranka. Morate odgovarati za 30 godina pljacke, sramote, ponizavanja...itd.

Mile

Hoće u vlast po svaku cijenu..

Đemo

Vas zapad smatra teroristicko lopovskom strankom,a vecina bosnjaka vas smatra krivcima za jad i bijedu naroda,odlazite sda monstrumi.

Lopovi

Pokrali glasove za klub bosnjaka i izvuceni iz sesira i oni najjaca stranka. Sta je sa 450000 glasova koji nisu glasali za SDA

123

***

Arhitekt

***

HDZ=uzp agresija na državu BIH od jugo-ćetnićke i

***

Provala stoljeca

U pitanju je panični strah koji vlada među bošnjačkim ideolozima, jer ni nakon četvrt vijeka nisu uspjeli utvrditi porijeklo bošnjačke nacije, uz svu zloupotrebu akademske zajednice i svih institucija. Nikako ne mogu da objasne i da nas ubijede da su kralj Tvrtko i kraljica Katarina bili Bošnjaci islamske vjeroispovijesti jer nisu bili i to je činjenica. Muči ih istorija, muči ih porijeklo i ta veza sa procesom ******avanja koje su sprovodile Osmanlije na našim prostorima. Јasno se vidi i u austro-ugarskim dokumentima gdje je u rubrici vjeroispovijest navedeno islamska, a narodnost srpska ili hrvatska. Tek od 1974. godine muslimani postoje kao nacija, a ni to nije relevantno jer naciju ne može dodijeliti Centralni Komitet Saveza Komunista kao što je njima dodijelio. ka Arhitekt A ko je vama dodijelio nacionalnost ? Ne provaljuj se !

Haha

Bakire ništa ti ne brini. Sad je naš red da se pravimo da pregovaramo.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

ko je ovaj lik, alaha ti?!

mnogo bre iritiše!

Hercegovac u Bosni

Druže Bakire, nekad prosjecno mudar covjek skonta kad je vrijeme da ode.Ali jok, kod tebe po principu, moja stranka, moja država, ja sam šef svih javnih preduzeca, JA JA JA .Ima li Bosne poslije vas Bakire, ili cemo ostati u dva rezervata , sa korumpiranim diktatorom.Doduse kako je krenula ako ovako nastavi moci cemo stati u par gradova.

tonk19

Bake placi koliko hoćeš ali ništa nećeš moći uraditi. Ni po kojem zakonu ti nemozes u vlast jer neće niko sa tobom. SDA pokrao glasove i opet ti đaba. Budi čovjek i ljudski se povuci i prestani se ponižavati jer je sve što kažeš degutantno čitati, previše je brate kukanja i plakanja

/ Najnovije