Pročitajte osam zaključaka koje je danas usvojio Glavni odbor SDA

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

30godina

Dakle?

Habuhabuhabu

Ja bih radije bio go nego se šepurio u stilizovanoj odjeći kupljenoj parama pokradenih građana.

samo kradi buraz!

Oni na stranckom sastanku tabire drzavna pitanja a starnacki problemi kao ne postoje jer su ustimali da bude po njihovom. Kada budu na vlasti onda cemo slusati njihove stranacke probleme. Kakvi manipulatori! Nadam se da necemo imati ponovo tu nesrecu da ove hapce opet vidimo na vlasti!

velkački

Dok Caušesku ne ode iz SDA nemaju šta pričati.

Bal vampira

npili se krvi narodu ali naaarod znoooaaa

Pemzija

Imal šta za oko povećanja Kirbetove siće od penzije? Jel bilo kakve priče?

Meeting_Minute's

Jedan od zaključaka jeste da su uz teške muke uspjeli zadržati najperspektivnije kadrove na rukovodećim pozicijama kojima se smjesi svijetla buducnost. Njihovo vrijeme tek dolazi!

FromTheFace_FormThePlace

Sjoooo.. Žikši im faca pokunjenih. Ni oni ne vjeruju sta ih je opet ovo zadesilo! Nikako da prodje!

/ Najnovije