Pročitajte kompletnu odluku Senata UNSA kojom se Sebiji Izetbegović oduzima akademsko zvanje

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

kinez

ODMAH HAPSI POD HITNO!!! I VRACAJ KOKO STO SI POZOBALA MARAKA ZA VRIJEME TVOG RADNOG LAZNOG ODNOSA.

NiP+Gulen?Cemerika

***

***

***

***

***

Konacno malo pravde...

"Ja sam Direktoricaaa, molim vas da mi se tako obracate"...kad se samo sjetim tih izjava dok je istovremno kupovala pokvarene respiratore za 10 miliona maraka. Eto sada mozes biti direktorica samo jos svome Bakiru koji ti je to spletkama i omogucio!

Cekaj, ja koliko shvacam, ona je i dalje lijecnica

samo nije magistrirala, (mozda ni doktorirala), ali lijecnica je i dalje??? HALLLOOOOO????

Ahhh...

...kakvo zadovoljstvo covjeka obuzme.... Sad bi bio red da neko odgovara za ovaj kriminal. Vrijeme je...

Hahaha, upalio se...

Dokaz je da isti scenario Cemerika i "demokratska Evropa"spremaju i u Turskoj, jer je Erdogan podigao Tursklu previsko, od siromaha napravio gospodu.A Musliman..pa ne mzoe to tek tako u"demokratiji" ka Jos jedan politicki montirani proces ....sda bot program. Onaj najodvratniji, lazljivi...

Sdaovca

***!!! Napokon malo pravde, ima Allaha, sto kažu da je ko zrno pšenice…

Gost

Sebija i tebi su dohakali...AFERIM

/ Najnovije