Ratni zločini u Sarajevu: Zatvorske kazne za pripadnike tzv. Jukine i Kruškine jedinice

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Skroio mi ga Đurica

"Zlatni ljiljani"

Ih, koliko ovoga ima... ali sudi se samo "odabranima za odstrel".

Dok se drugi oslobadjaju optuzbi.

Sabrina

Ovo su pojedinačni slučajevi. Al' u qrzu.

NIKOLA

KAD SE SUDI SRBIMA I HRVATIMA TAD SU KAZNE VISE A KAD SE SUDI PRIPADNICIMA TAKO ZVANE ABIH TAD SU KAZNE MANJE

Plus

KAD SE SUDI SRBIMA I HRVATIMA TAD SU KAZNE VISE A KAD SE SUDI PRIPADNICIMA TAKO ZVANE ABIH TAD SU KAZNE MANJE ka NIKOLA _____________KAD TREBA BITI BUDALA, TJ. TAKOZVANI MEĐED... ONDA SAM JA; NIKOLA; PRVI! JER TEŠKO DA KO MOŽE BITI GLUPLJI OD MENE, NIKOLE!

znamo mi svi

koji smo bili u sarajevu u toku rata da su kriminalci i lopovi dosli u situaciju da imaju moc nad obicnim ljudima, i da su to zloupotrebljavali i cinili zlocine kome su stigli, ciji im je stan zapao za oko, ili automobil, ili kcer... to su ubice i silovatelji i kriminalci u svakom dobu i trebaju da odgovaraju! Nisu u moje ime cinili nista! Niti u ime Armije BiH, i casnih boraca sto su gladni i zedni i bosi drzali linije u blatu danima! A ovi su se naoruzani setali po gradu, pljackali supermarkete i maltretirali ljude! Cacini, Celini, Jukini, onog krimosa sa CVile sto ga ubi ljubavnica na stepenicama a ukopase kao sehida kod Alipasine dzamije, Kruskini, i ostali ini ...

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Brko

Nisu ovi ništa bolji od četnika tipa Milana Lukića i ostalih . Ime je drugo ali mentalni sklop isti. Ovima koji su ukaljali obraz čistoj borbi protiv četničkih hordi se trebalo suditi u ratu i po kratkom postupku. Metak u potiljak.... Mene je stid zbog nedužnih žrtava. Mogao sam i ja ubijati babe i dede po svom ulazu , pljačkati imovinu ali nisam, čak sam ih hranio i vodu im donosio.

Djura

Pa zar je moguće da se i ******ma sudi

/ Najnovije