Uspjeh pripadnika OS BiH: Dobili diplome turskog Univerziteta nacionalne odbrane

2
Radiosarajevo.ba
Uspjeh pripadnika OS BiH: Dobili diplome turskog Univerziteta nacionalne odbrane
Foto: OS BiH / S dodjele diploma u Turskoj

Svečanom ceremonijom dodjele diploma na Institutu kopnene vojske Univerziteta nacionalne odbrane u Republici Turskoj, pripadnici Oružanih snaga Bosne i Hercegovine major Amer Riković, major Anel Kondža i major Esnaf Avdić, uspješno su završili svoje školovanje.

Osim polaznika kursa, na ceremoniji su prisustvovali visoki vojni zvaničnici Oružanih snaga Republike Turske.

Oficirima koji su uspješno završili školovanje obratili su se rektor Univerziteta nacionalne odbrane kao i komandant 1. armije Oružanih snaga Republike Turske.

"U ime gostujućih polaznika prisutnima se obratio pripadnik Oružanih snaga Bosne i Hercegovine major Amer Riković koji se zahvalio domaćinima na iskazanom gostoprimstvu tokom školovanja kao i ukaznoj prilici za sve strane polaznike da svoje znanje podignu na viši nivo", saopćeno je iz Ministarstva odbrane BiH.

Pripadnicima Oružanih snaga Bosne i Hercegovine diplome je uručio pomoćnik ministra Nacionalne odbrane Republike Turske za personal koji je izrazio zadovoljstvo radom, zalaganjem i postignutim rezultatima od strane pripadnika OS BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije