Princ Filip iz Srbije poručio da „Drina nije granica“, pa dobio odgovor: „Jeste, lažu te“

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ivan

Da vam nije turaka,danas biste bili nebitni dio bosanskog kraljevstva

Je li nemate pametnija posla, nego pisat o ovom

bezvezu?

Istina

Puši kuvac prinče bez države. Gdje si kome si ti princ?

Rajko

Lazu te lave

tuner

Pogledaj negdje Atlas, granice i imena drzava

ubi se

***

Bosanac

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Sit vlashkih lazi

Ja kralja i kurtza, u gacama se slika.

Sasa

Da ste normalni prema nama Bosancima i ne bi bilo granice sem na papiru. Al niste normalni, nakon rata opet istu retoriku cak i goru namecu, kao oni jedine zrtve. Mrs u pm stoko cetnicka kad ste takvi **** vas nedic. Steta normalnih Srba.

Kraljevski isprdak

Dunav ce biti granica

AS

Koji je ovo mamlaz.

Mičkice... čkice ;)

Nekadasnje zajednicke drzave za koju se taj takozvani zastitnik sarajeva zalagao da se rusi i da se stvori bosnjacka dzamahirija. Al malo se preracunao. A to da drina nije granica je retoricki pogled a ne pravno obavezujuci. Prica i bakir da mu je babo vjerni musliman a babo ustvari osudjeni fašista. E to je vec licemjerje. ka Miki Eh da je meni tvoj mozak samo jednu sedmicu. Da se baš odmorim...

Filip

J.. ti danicu u pak..shu

Mrzitelj-PDA

Princ Filip zvani FIĆO

sparco

Ma princ mislio da kada Srbija i BiH uđu u Eu da nece više biti granica.

Banja Luka

Ma đubre jedno ,m..j....četničku.Otkud kraljevina u 21vijeku.Drina je granica bila i biće dok je svijeta i vijeka.Nas svakako mrze i bez tvojih gluposti.Slobodno dođi kao gost ali jezik za zube da ti nebi bili polomljeni.Možeš ti dobiti i zabranu ulaska na granici.

Znatel' priču o muratu i milici dok je slobodan gled'o?

Ko je to dozvolio da dođe u BiH? To je odmah trebalo naći i otresti puškom u ****nju, Mostaru, bilo gdje u BiH. Mene šokira da su oni koji su se borili za BiH samo komentirali: "Jeste granica, lažu te." Đe je atentat???

***

***

Sveti Petar

BaHlincadi POGANA u PASJIM mudima u SRPSKU Bosnu doneta bicete u prahu u vasu tursku ODNETA.

/ Najnovije