Prim. dr. Zlatko Kravić napustio SBB

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MrziteljPDA

Ha,ha,ha! Totalni raspad sistema! Nastavnik likovnog iz Gusinja ostaje sam.

Pehlivan

Lijepo je to rekao doktor "nedosljednom političkom aktivnošću" Jer zaista, kakva je to politika, sjedenja na dvije stolice, pozicije i opozicije? Ko može pristati na takvo konfuzno političko djelovanje? Trojka ako misli uzeti vlast na opštim izborima 2022, od kriminalne organizacije SDA, ne bi smjela upuštati se u bilo kakve moguće koalicione odnose, sa strankom, ovog samoprozvanog neimara, aka Šćepo.

Šćepo

Politika sjedenjem dupetom na 3 stolice lizanje dupeta Bakiru godinama izdajama svaku stranku i covjeka vodi na smetljiste zaborava. Žao mi Dzevada vrli brzo ce one metle i lopate morati da nosi svojoj kuci da mete i brise. Jer mu niko vise nece dati lovu da on ko biva nesto organizuje!!!

Sbb

U savezu budalastih bogatasa ostaje samo scepo,nema kome nije zabio noz u leda,prevarant,profiter,falcifikator istorije,izmisljac laznih afera,nikad nije nista rekao a da nije slagao....laz,laz,laz vidi se da ima jake srpske gene

/ Najnovije