Prilikom ulaska u Srbiju uhapšen Edin Vranj, sumnjiče ga za ratne zločine

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

.............

Definitivno zbog sda terorista i njihovog nemara i prljave politike Bosnjaci su postali palestinci u srcu evrope.Nevjerovatno je koliko je bosnjacko rukovodstvo nesposobno i bezobrazno.s jednu stranu se zaklinju u demob borce i svaki dan nesto slave.A s drugu stranu ih pate glađu,ostavljaju ih zvijerima iz hrvatske i srbije da se nad njima izivljavaju.Bosnjacki politicari sve ovo zlo ce se vama i vasim famelijama vratit.

registriran

Slijedeci put kad Vucic krene u BiH, treba ga uhapsiti zbog ratnih dejstava sa Trebevica.

A

A sta ako je MOZDA kriv.

BiH

KO je uopšte Srbija da hapsi građane BiH? O kakvim onu ratnim zločinima pričaju? Naravno, bilo je zločina na svim stranama, ali je omjer smiješan, to cijeli svijet zna. Da, ubijani su u Srbi i Hrvati i Muslimani. Ali KO je jedna država čija je umješanost u rat u BiH i zločini koje su počinili u BiH dokazano na milion sudova širom svijeta da TA država hapsi državljane BiH? Zar to nije nastavak agresije na Bosnu i Hercegovinu? Šta je drugo?

BiH

Iskreno, briga me za ljude koji su počinili bilo kakav zločin, svaki treba da odgovara pa taman da je ćaća moj, ali KO je Srbija da ona nekog hapsi?

Meni

Meni je interesantnije da koristi termin malocas umjesto maloprije

*

Meni je interesantnije da koristi termin malocas umjesto maloprije ka Meni A šta ti ima biti interesantno brate, kod ovih kvazinovinara i prepisivača članaka ovdje? Šta to njihvo treba uzeti zdravo za gotovo? Pa ovi su neki dan napisali da je Svetlana Broz Titova kćerka? Pusti budale ba ..

dP

Zahvaljujući zna se kome, Srbija nije država koja je izvršila agresiju na BiH, Hag to potvrdio. I ko vam je sada kriv ?

@Ox

Čuj on i sinovi ste uzeli oružije i opeće te. Jedino što ste uzeli ti a tvoji sinovi pivo i daljinski u toplom stanu u dijaspori..... Da si stvarno bili u ratu i doživjeli užas rata, smrt, glad, smrzavanje nebi vi željeli da se to ponovi mani tu lafinu.

@Ox

Djeca ti sigurno ne znaju naš jezik dobro nešto malo natucaju a kao živjeli ovde u BiH

@Ox

A ko sahranjuje ratnog zločinca uz vojne počasti i prisustvo političke elite, a ko proglašava dan žalosti kad jedan ratni zločinac umre to je normalno jel tako

Ox

A ko sahranjuje ratnog zločinca uz vojne počasti i prisustvo političke elite, a ko proglašava dan žalosti kad jedan ratni zločinac umre to je normalno jel tako ka @Ox I ko god da sahranjuje, ko god da šta radi, ko god da likuje nad žrtvama i sere, tebi je šugo sve gore napisano, valikim slovima. Polako, doći će oni dani opet, ili za ovog ili za onog života. Ono što ste vi uradili i što i danas radite neće biti zaboravljeno ni oprošteno. Nije smrdljivi Bakir Bosna, upamti to dobro.

@Ox

Oni koji su se časno borili u ArBiH išli na linije osvajali a nisu se ukaljali niko ne dira, a ako se to desi borićemo se za njih na sudovima imaju podršku. Ali ovde je upitanju osoba koja ima veze sa logorom a sad koliko se ukaljo... a ovi što su držali logor radie bi da muče ubijaju nego da idu na liniju

@munja@

Nije 200 godina nego 139 a ako Srbija gubila rative ko je otjerao Turke iz Srbije. Otkud onda Kraljevina Jugoslavija a isto nisu gusle samo Srpske nego i Hrvatske a i Crne Gore

/ Najnovije