Prijedlog Vlade FBiH: Subvencija od 100 KM na račune za struju za određene kategorije građana

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ovi na birou trebaju pocrkat od gladi

Po obicaju mafije na vlasti,oni koji imaju primanja daj im jos.Ljudi na birou nemaju ni marke primanja,al to msfijs ignorise.

Tuner

Tu ce se uvaliti i ovi lazni invalidi lazni oficiri lazni veterani lazne soc kategorije …

Tuner

*** Zar je zensko vlasnik ovoga?

Seronje

Svi smo mi ugroženi. Na ovaj način se ništa ne rješava osim ponovno bačene kosti među sirotinju. Zašto je ugroženiji onaj sa 420 KM. penzije a onaj sa 480 nije. Ako žele pomoći stanovništvu to mogu samo smanjenjem cijena koje će sufinansirati vlada FBIH od trenutnih ogromnih poreskih primanja. Potrošnja se mora povećati ali ne da je povećava samo administracija dizanjem svojih plaća. Smanjiti poreze na plaće svima i povečati minimalne kao i sve penzije pa ćemo svi trošiti.

Ma ja, uravnilovku ti opali...

¨¨za odredjene kategorije gradjana¨¨......

Uzas

Sram vas bilo.

Rjesenje

Ova vlada srlja i donosi ne promisljene odluke. Umjesto DIFovaca hocemo sahiste.

/ Najnovije