Prijatelji u šumi pronašli Ljubišu Neškovića: Sad je kod kuće i zdrav je

Radiosarajevo.ba
Prijatelji u šumi pronašli Ljubišu Neškovića: Sad je kod kuće i zdrav je
Mladi Ljubiša Nešković iz bijeljinskog naselja Dragaljevac, čiji nestanak je ovog vikenda potresao stanovnike Bijeljine, pronađen je danas u blizini naselja u kojem živi.

Prema nezvaničnim saznanjima, pronašli su ga prijatelji koji su organizirano tragali za njim nakon što je njegov nestanak prijavljen policiji jučer, saopćila je BN televizija.

„Pronašli smo ga u šumi u blizini sela Gornji Dragaljevac. On je bez povreda i sada se nalazi u kući svojih roditelja“, rekao je za BN TV jedan od drugova mladića koji je želio da ostane anoniman.

Još uvijek nisu poznati razlozi zbog kojih je ovaj 17-godišnjak nestao od kuće, kao ni to gdje se nalazio prethodnih dana, ali sigurno je da i policijski službenici, i građani, a posebno porodica mogu odahnuti nakon teškog vikenda.

Podsjećamo, mladi Nešković je nestao u subotu oko 13 sati, a njegov nestanak je prijavljen jučer oko 10.20 sati u Policijsku stanicu Bijeljina I, te je nakon toga raspisana velika policijska potraga za njim.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije