Nestao maloljetni Ljubiša Nešković: Policija moli za pomoć

E. H.
Nestao maloljetni Ljubiša Nešković: Policija moli za pomoć
Ljubiša Nešković, 17-godišnji mještanin naselja Dragaljevac kod Bijeljine, nestao je od svoje kuće u subotu, 17. decembra, a u toku je velika policijska potraga u ovom gradu kako bi se pronašao bilo kakav trag koji bi ukazao gdje je mladić.

Kako je za Radiosarajevo.ba potvrdio dežurni operativni iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina, jučer u 10.20 sati prijavljen je nestanak osobe Lj. N., koja je nestala u subotu oko 13 sati.  Za ovom osobom raspisana je velika potraga i trenutno nije poznato više detalja, dodali su iz Operativnog centra.

Prema pisanju portala Bijeljina danas, ovaj mladić je od kuće otišao bijelim automobilom marke Golf, te je, kako su ustvrdili njegovi prijatelji, posljednji put lociran preko mobilnog telefona u mjestu Bukovica, nakon čega mu se gubi svaki trag.

„Jedino smo imali informaciju da je Ljubiša viđen u subotu oko ponoći u Ugljeviku. Jučer je Golf pronađen u blizini njegove kuće, ali od njega još uvijek ni traga“, kazali su njegovi prijatelji u izjave za medije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije