Prijatelji se opraštaju od poginulih mladića iz Sarajeva

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Suljo

Na slikama su s osmjehom i casom ispred sebe, kao manekeni Heinikena. Pitam se da li ih je alkohol unesrecio. To bi trebalo utvrditi, pa ako je istina, onda to objaviti kao upozorenje mladima. Mozda tako ove tri smrti sprijece neku novu tragediju.

Koel

Ne brze od zivota

Guest

Bilo kako bilo neka vam je laka zemlja i širok kabur... zali boze mladosti

Tr

Zao mi je roditelja, jer oni ce da ostanu i da pate, a oni ako su pili i vozili prebrzo, hvala Bogu da nisu u nekog udarili i ubili ga.

N.G

Kakvi lijepi i osećajni komentari baš ste dobri.Poginuli mladi životi to je tragedja.Ako nećete dat dobar komentar onda nemojte ni pisat de malo mislite i na druge.Šta mislite kako bi se osjećali roditelji ovih mladića ili žena

/ Najnovije