Razgovarali Elmedin Konaković i Antony Blinken: Evo šta je rečeno na sastanku

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dr Strunjacha

Čestitam gospodinu Blinkenu na upornosti i brzini kojom je savladao bosanski jezik! Bravo još jednom gospodine Blinken! ............... Kako... Prevodilac?! Nije valjda koristio Google translate??? Aaaaa hebo teeeee.... Pa baš ne govori niti jedan strani jezik?! Katastrofa!!!

Struja

Pitao Dinu igrali još košarku hahaha. Toliko ga poznaje da zna i da su ga zvali visoki napon i struja.

Tesko nama

Ko je ministar,sledeci put necemo moci naci goreg...nasta smo spali

haso

KAKO SU PRICALI TELEFONOM????:):):) SATROM???:):) KONAKOVIC I DODIK SU 2 KRKANA U POLITICI KOJI NEZNAJU NI JEDAN JEZIK :):):)

/ Najnovije