Priča iz Mostara: Imam i sveštenik igraju za isti tim

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

u kost ga

pope ;-)))

@ljiljan

***

Neko iz mase

Kako neko može da napadne ako je vaš bila legitimna vojska tu 50 godina damu sebe ili su napale nju pa se 30 godina okreće priča kako kome odgovara?! Ko je minirao kasarnu JNA sjeverni logor i mnoge druge. Znam ne sviđa vam se istina. Rat su počeli prvo političari a zatim usijane glave na sve 3 strane i narod poletio za "nečim boljim" praveći političarima i stranim zapovjednicima pogodno tlo za profiterstvo a narod zavadio, osiromašio i izginuo. Šta smo dobili ,ništa. Narode gl up si a i kada vama.

Neko iz mase

Da je narod sličan i pametan bez mržnje i bilo koje podjele pa izbaciti političare dati mlađima pa ako i oni počnu da se grupiraju smjeni dok zemlja ne počne da živi i narod u njoj ovako iz šupljeg u prazno

/ Najnovije