Preživjele žrtve genocida poslali poruku Schmidtu: Odustanite od svjedočenja u Strazburu!

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

***

Kontam

Sad će svaki dan neko drugo udruženje pisati zahtjeve. Sutra oni iz Kanade, pa nana Fata Orlović, pa Suljagić, pa Krug 99, onda idu RVI, Generalsko udruženje, Logoraši, profesor Bećirović iz Ljubljane, ... .

Fata Orlović

Ako mi ne kupi novog đipa tužiću ga do Strazbura đenosajda mi.

Haha

Turista, što ne vidiš da se muslimani napinju? Znaš i sam da će biti katastrofa ako im uništiš snove o islamskoj unitarnoj i opet to radiš.

Ne pijem dok Paja vozi

***

ahahahahahahahahahahaha

Sad će svaki dan neko drugo udruženje pisati zahtjeve. Sutra oni iz Kanade, pa nana Fata Orlović, pa Suljagić, pa Krug 99, onda idu RVI, Generalsko udruženje, Logoraši, profesor Bećirović iz Ljubljane, ... . ka Kontam uuuuppppppiiiiiiššššššššššššššš...ahahahahahaha

Veriga

Ne odustane li Smit od ovog udara na drzavu, suočiće se sa velikim ustankom, požarom u BiH, mnogo jacim od onoga kojim mu prijete hercegovacki poskoci. Napravice sukob na ivici rata. Na Šmitu je da bira: Ili je za drzavu Bosnu ili za rat!

Nadimak

***

UZP-ejci SVIH ZEMALJA- UDRUŽITE SE

Uskoro ce Schmidt ici na obaranje presude za UZP!

HAHAHAHHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAAAAAAAA

Uskoro ce Schmidt ici na obaranje presude za UZP! ka UZP-ejci SVIH ZEMALJA- UDRUŽITE SE _ HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Sarajevo bih

IMATE LI ZRNCE OBRAZA HER SMIT ALI ONO BAS ZRNCE,VECI SI IZDAJNIK BOSNE I HERCEGOVINE I OD PRODANOG IZETBEGOVICA,MI SMO IZ FEUDALNOG DOBA DAVNO IZASLI I NE MISLIMO SE TAMO VISE VRACATI,ZATO RADITE POŠTENO ILI OD****TE OD NAŠE DRŽAVE NIJE VAM OVO VAŠA PRČIJA.

Sarajevo bih

ka Ljiljan<< Bolesni ministrante,stalno mjenjaš i brkaš bogomolje,zna se gdje se metak prima,jah i molim te ne preskaći terapiju vidiš da ti škodi.

Jass

Da li iko zna zasto je tako strasno da Smith svjedoci na sudu? Kako se zna sta ce reci? Ne razumijem u cemu je fol sa ovim svjedocenjem!

SchmitSchiitFuhrer

Nazi nazovi diplomata Schmidt uopšte ovdje nije potreban i postat će stvarno nepoželjan, treba tražiti njegovu hitnu smjenu pa nek u svojoj domovini provodi aparthejd UZP-a i reformiše Plenkovićev jako željeni U narativ. Korumpirani Schmidt hajde ti fino kući, ovdje ti nije mjesto, ne radiš svoj posao, petljao se u stvari u koje ne trebaš, niti imaš ovlasti za to. Kući Gargamele pa njima provodi bijes i deri se na novinare, a i komplet OHR, koji ćete nam više kad samo napraviste gore. EU je ionako podesnila, ko vas šiša, vas i vašu navodnu demokratiju.

Formalno pravno

Da li iko zna zasto je tako strasno da Smith svjedoci na sudu? Kako se zna sta ce reci? Ne razumijem u cemu je fol sa ovim svjedocenjem! ka Jass Kovačević ko biva napada BiH (ustav), a Schmit ko brani BiH (ustav).

Ozamandias

Kovačević ko biva napada BiH (ustav), a Schmit ko brani BiH (ustav). ka Formalno pravno Eto ko biva bolje nam je ovako, to je sigurnije za državu i EU nego da nemamo segregacije, aparthejda, etnonacionalističkih podjela po uzusima Uzp i Istočnog šumarka jer onda je to opasno po neokolonijalni projekt koji provode ovakvi kao on i amerikanci i britanci. Ako se poštuju ljudska prava to je opasno za BiH i njeno postojanje. To zastupa ovaj suviše dobro plaćeni njemački starohan kojeg amerikanci kontrolišu u svakom pogledu. Zavjera žešća, ne daju napretka ovoj zemlji.

Ne pijem dok Paja vozi

Bolesni ministrante,stalno mjenjaš i brkaš bogomolje,zna se gdje se metak prima,jah i molim te ne preskaći terapiju vidiš da ti škodi. ka Sarajevo bih Nedostaje mu dok je kao mali išao u karitas onda bi sa svećenikom otišao u sobu i iii...i za nagradu što ga je boljela ***a dobivao paket pun slatkiša i onda bi on kad dođe u socijalni stan se najeo slatkiša. E to je bio život našeg dijasporca patriote na socijali

Ako ovaj Hdz conbenik

Ode u Strazburg, u pravu je gosp. Iseric, ne treba mu dozvoliti da se ovdje vrati. Neka pravo ostane u Zagrebu, svakako radi za njih,a placa ga EU.

/ Najnovije