Prevljak" zaprijetio" Čampari: Evo šta ga čeka ako glasa za smjenu Vlade KS

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

žvrljo

Komentar izbrisan zbog govora mržnje

001

Nikšić = Bečić, Kojović = Krivokapić, Konaković = Dritan.

žvrljo

Komentar izbrisan zbog govora mržnje

I ovo brišemo zbog govora mržnje

-

I ovo brišemo zbog govora mržnje

- ka I ovo brišemo zbog govora mržnje -

I ovo brišemo zbog govora mržnje

-

I ovo brišemo zbog govora mržnje

Komentar izbrisan zbog govora mržnje

I ovo brišemo zbog govora mržnje

Komentar izbrisan zbog govora mržnje

Da

Hobotnica sda sve manje pipaka ima. Da nam se vas rijesiti prodisali bi svi. ka JA1 Pa, jednostavno, nemojte glasati za njih!!!

runjo

Komentar izbrisan zbog govora mržnje

Mit

Disciplinovani clan, i neutemeljene klevete. Vrh idiotizma, ova zemlja je osudjena na propast, nazalost na svakom njenom pedlju, da se razumijemo ali eto najteze mi je gledati Sarajevo jer sam ovdje zivot proveo.

Adnan

Dajte allaha vam ali lila e lila ha 2 noci ne spavam zbog ovoga e lila

Vu

Sepic Konakovic Ahmetovica Campara još da Suljagic izadje ja ne znam šta će Ridjobradi munafik onda. SDA ohoti se

Fap

Ma sta nas ba briga za ove quasi vijesti! Dajte nam neki Severinin status,objavu,bilo sto! Niste objavili vijest o njoj ima nekoliko dana. Ne znamo jel pati ili je mozda sretna... To nam nedostaje,to su zivotno vazne informacije. Molim Urednika!

DOVIJEKA VJEKOVA -SDA!

Sepic Konakovic Ahmetovica Campara još da Suljagic izadje ja ne znam šta će Ridjobradi munafik onda. SDA ohoti se ka Vu svaki ker danas laje...SAMO SDA!

janicar

Hobotnica sda sve manje pipaka ima. Da nam se vas rijesiti prodisali bi svi. ka JA1 KAD CES TI Milutine POCETI DA KOMENTARISES svoje,???POSTO SI "NAJJACI" na komentarima protiv SDA, reisa, IVZ, Bosnjaka...???

nasvasta

Nepotizam je rak rana ljudske rase ,a SDA brani bolešćinu od koje ubrzo umire ,ostaće vam uhljebi nepotisti sa lažnim znanjem lažno se predstavljaju radi fotelja to su diplome stećene u štamparijama Kiseljak Vitez Široki Brćko PRC te ljude ni rodbina ne poštuje zato propadate ,neće ćestit i ugledan domaćin sa lažovom u društvo.

Fgr

Radio Sarajevo sluzbeno glasilo SDA

I ovo brišemo zbog govora mržnje

-

žvrljo

bogami zvrljo nije ni tebi lako. jadan ti sta sve moras raditi, ja bih se na tvom mjestu zabrinuo ka JA1 - komentar uklonjen zbog govora mržnje

hiko

bogami zvrljo nije ni tebi lako. jadan ti sta sve moras raditi, ja bih se na tvom mjestu zabrinuo ka JA1 Komentar izbrisan zbog govora mržnje

ĐENO

KAKO VAS VIŠE NIJE SRAMOTA PRIJETITI LJUDIMA KOJI IMAJU DRUKČIJE MIŠLJENJE I RAZLILIČITO SVATANJE DRŽAVE OD VAS I GLUMITI STRUČNJAKE A OBIČNE STE PROTUHE NI SVOJ OSNOVNI POSAO NEZNATE

KO

KO KOME MEĆE

/ Najnovije