Prevara u izbornoj noći? Da li odluka Christiana Schmidta 'legalizira etničko čišćenje'?

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Cudno

Kako je moguce da imamo toliko strucnjaka i politologa na domacim portalima a i dalje smo zadnja zemlja u Evropi po svim mogucim mjerilima? Kakooo???

Guest

procitan si šmitko ko bukvar al si meščini zaboravio,ovo je Bosna,fašisto

user90104

DOKLE VISE TO KUKANJE! ! ! A KAD STE IZMISLILI NE POSTOJECI NAROD BOSNJACI PA NAS BOSANCE IZBRISALI E ONDA NIKOM NISTA. DA BUDE JOS GORE SA SDA I BAKIROM NAPRAVILI STE RADIKALNI ISLAM U SRED EVROPE ZATO JE EU I REAGOVALA.HOCETE KAO I SRBI U BIVSOJ JUGI DA VLADATE.NAS IMA NAJVISE E SAD SMO MI TI KIJI CMO VAM DOCI GLAVE.MALO STE SE ZA****LI.

Gost_Radio_Sarajeva

Naravno i nedvojbeno, pa u pitanju je dopisni član HDZ-a.

Gost_Radio_Sarajeva

Kako je moguce da imamo toliko strucnjaka i politologa na domacim portalima a i dalje smo zadnja zemlja u Evropi po svim mogucim mjerilima? Kakooo??? ka Cudno Pa upravo zbog toga.

Muslimani su totalno

izgubili kompas. Ili boosnjoooci

Ok

Naravno da ne legalizira. Ofirni ste s tim pokusajima o spinovim. Ovo je zavrsena prica. Mozete sjest i plakat. Uzalud vam trud sviraci.

Izborna prevara, da.

Ali ne u izbornoj noci u nego u zadnjih 14 godina!

Samoistina

DOKLE VISE TO KUKANJE! ! ! A KAD STE IZMISLILI NE POSTOJECI NAROD BOSNJACI PA NAS BOSANCE IZBRISALI E ONDA NIKOM NISTA. DA BUDE JOS GORE SA SDA I BAKIROM NAPRAVILI STE RADIKALNI ISLAM U SRED EVROPE ZATO JE EU I REAGOVALA.HOCETE KAO I SRBI U BIVSOJ JUGI DA VLADATE.NAS IMA NAJVISE E SAD SMO MI TI KIJI CMO VAM DOCI GLAVE.MALO STE SE ZA****LI. ka user90104 Vi ce te stoko svakako jos malo izumrijeti

Sta

Je bagro, ne paše vam.

sparco

A normalno je Hrvatima birati predstavnike.Nista Hrvati nisu dobili osim onoga sto im je oduzeto.Sad je na redu i izbor Hr clana za pr.

sparco

***

/ Najnovije