Pretresena kuća Elmedina Volodera: Slijedi njegovo dovođenje u prostorije FUP-a

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ima li iko pošten

Ima li iko pošten

hmmm

Ne dovodim u pitanje rad FUPa ali dovodim u pitanje tajming jer ne mogu se oteti utisku da je sve ovo folklor NiPa u sluzbi predizborne kampanje.

Dobri

pošteni i prepošteni Voloder, osim ovoga za šta ga sumnjiče, kao slučajno na tenderima u autocestama uvijek prolazila firma Divel, kojoj je on jedan od osnivača i u kojoj je bio direktor do imenovanja za direktora

Nadimak

EkoEko Previse si steko! Sad provjeriti i obbbbnn noga Lasića. Braća po

Bosanac

Sejtana bakira i sebije sdaovska banda sejtane bakira i sebiju uhapsite to je najvece ZLO u BiH

***

***

***

***

***

***

***

***

njego, imal vode u šehe-he-he-he-ru?

Za Projekat vodosnadbijevanja Banje Luke EU dala bespovratni grant od 8 miliona KM!! Mašala meraka banjat se na otoj vrućini, a za izgradnju vodovoda nisi platio ništa,... lijep je džabaluk! Nema frke, ... kišni-reis dovi za vas!

rajvosa

ajte molim vas, samo mu to nasli, de malo procackajte vise

Prijavio neko-njiva

To je ono "drzte lopova", da se ne bi sa njim bavili. A kad on i njegovi dodju na red, tek ce biti urnebesno.

Sto ne provjere hdzovce,

Oni vladaju Autocestama. Ispadde Bosnjaci kriminalci, a u stvari najveci kriminal je u Hecegovini, ali zaticeni ko medvjedi. Ako nisu uzpovci, onda su kriminalci. Druge nema. Stiti covic, stiti trojka, štiti smit. Kad tad ce doci na red.

duša draga, ti haman ne voliš JEDINE AUTOHTONE

Oni vladaju Autocestama. Ispadde Bosnjaci kriminalci, a u stvari najveci kriminal je u Hecegovini, ali zaticeni ko medvjedi. Ako nisu uzpovci, onda su kriminalci. Druge nema. Stiti covic, stiti trojka, štiti smit. Kad tad ce doci na red. ka Sto ne provjere hdzovce, KONSTITUTIVNE, HRVATE I KATOLIKE, haaaaa? javi se u sdfa pitaj za bokira i džafera alića. Gostujući prošloga tjedna na Televiziji BIR kojom upravlja Islamska zajednica Bosne i Hercegovine, predsjedavajući Skupštine Hercegovačko-neretvanske županije je iznio stav o drugim konstitutivnim narodima, Hrvatima i Srbima u BiH. -Mi (Bošnjaci) smo vlasnici BiH, ali imamo vrlo neugodne podstanare (Hrvate i Srbe) iza kojih uvijek moramo čistiti, mesti, rekao je Alić koji je član Stranke demokratske akcije Bakira Izetbegovića.

Miki rubiroza

Dobro ste se sjetili. Proslo 2 g. Mogao je sakrit yve . A povlo je vidi mu se na cehri. Bakirov strucnjak napravio cak 10 km autoputa,kako li je onda samo mazno pare. Carobnjak kao i Foodil frljoka

nema :(

Ima li iko pošten ka Ima li iko pošten nema brate, SDA svima pokazala kako na najlakši način samo uzimati i svi istu sada mantru prosipaju. Niko, ali niko nema pošten

Ima svega

Treba pretresti sve Voloderove poslove, prije i poslije ovoga. Kriminalci su uhodani, to je način života.

/ Najnovije