Pretres u kampu Blažuj: Iz BiH će biti protjerano 17 osoba

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Rezultati

Kada se nesto radi onda se vide i rezultati - 17 kriminalaca i potencijalnih ubica ce biti maknuto iz BiH!!! Zasto ovakve akcije policija ne provodi svake dvije sedmice u kampovima, zasto ne pretrese svakog migranta kojeg zatekne na ulici, zasto ne uhapsi migrante koji imaju nozeve i prose ispred trznih centara, zasto u centru Sarajeva ne mozes vidjeti policajce u ophodnji u Ferhadiji ali svakih nekoliko metara mozes vidjeti po tri cetri migranta????? Sve kapacitete imamo ali ljudi ne vole da rade svoj posao...bolje piti kaficu i ispunjavati kladionicu!!

MAKTUB

Ma sta 17? Najmanje 700. Objasnite divljacima da ih Europa NE ZELI. Ne trebaju ih vise jer vide kakvo zlo rade po nekad divnim zemljama Europe koje smo rado obilazili i slobodno se kretali njima. Setas Madridom oko ponoci ( ljeti izlaze oko 23 sata), Atenom, Rimom, uzivas u raznolikostima, drukcijem zraku, novim mirisima, upijas kulturu, istoriju, vracas se pun utisaka kuci, u zemlju, s cijim pasosem si mogao svugdje u svijet, a ti ce utisci trajati bar 6 mjeseci do novog putovanja. A sad?

071

Da li ste onda ustanovili i identitet drugih u tom kampu, kada ste uspjeli kod tih 17? Ako jeste, ustanovite i da li ispunjavaju zakonske uslove za boravak u BiH, i ako ne ispunjavaju, možete ih deportovati u matične zemlje. U čemu je problem svo ovo vrijeme, a?

/ Najnovije