Slučaj Dženan Memić: Sud BiH oslobodio optužene od optužbi!

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

Ako nemas vise naslednika ostala ti je jedna stvar da uradis... ka Miki JA I DA IMAM I DA NEMAM JA BIH GANJO GENOCIDAŠE DO SUDNJEGA DANA!

odavde treba ići

odavde treba ići kud nas noge nose, ovo je pokazatelj kako bi bilo svima nama. A svaka šuša i seljačina ima moć, fuj, fuj, fuj. Ovo je nepravda svih nas, nikad ne zaboraviti.

Samir77

Vrijeme je da osvetis Sina od drzave ove nema nista

071

OD 1990 GODINE, OD DOLASKA NA JAVNU SCENU ALIJE IZETBEGOVIĆA, RADOVANA KARADŽIĆA, MILOŠEVIĆA, TUĐMANA I SVIH OSTALIH NACIONALFAŠISTA A DANAS NJIHOVIH NASLJEDNIKA BOSANAC TRPI TAKVA PONIŽENJA I UVREDE DA SE TO VIŠE NIKAKVIM RIJEČIMA NE DA OPISATI. PONEKAD POMISLIM DA TO USTVARI I NEMA GRANICA. BOGA MOLIM DA OVO SVE JEDNOM PUKNE I DA NAROD IZAĐE NA ULICU KAO U APRILU 1992 GODINE I RIJEŠI SVE PROBLEME SA SVIM OVIM BANDITIMA S KRAVATAMA I U SVEČANIM HALJINAMA KOJI SU SE NAKOTILI U SVIM SEGMENTIMA ŽIVOTA I DRUŠTVA. PUT U NESTANAK I BIJEDU JE IZVJESTAN, A BIRATI MOŽEMO JEDINO IZMEĐU LAGANOG MRCVARENJA DO SMRTI ILI KONSTANTNOG ZAGLUPLJIVANJA I TRENUTNOG KRAJA. NADAM SE I ŽIVIM ZA TO DA ĆE OVAJ U MOZAK ISQARANI NAROD ZAJEDNO SAMNOM IZABRATI OVO DRUGO. ..

MrziteljPDA

Večeras svi na Ilidžu! Častimo se do jutra! Ko zadnji ostane Alisa ga cijelu noć voli za dž...

fsjekač

MrziteljuPDA, seljačiću mali iz pri****ine nadomak Banovića, još veće pri****ine od te tvoje: Nadamo se da će tebi neko *** i rugaš na komentarima na više portala godinama, pa da ćeš ti ovako kao on tražiti pravdu po ulici i na sve druge načine, a da će ti se onda neko smijati i izrugivati preko*** tebi i svim članovima tvoje porodice, upravo ovako kako ti to radiš, sve li ti zimgu što imaš i što nemaš papčiću jedan mali dokoličarski smrdljivi. Amin!

Cufo Pokrklić

Odlazite djeco. Ovdje za vas nema života.

fsjekač

MRZITELJUPDA, SELJAČIĆU MALI IZ PRI*****INE NADOMAK BANOVIĆA, JOŠ VEĆE PRI*****INE OD TE TVOJE: NADAMO SE DA ĆE TEBI *** KOJEM SE SMIJEŠ I RUGAŠ NA KOMENTARIMA NA VIŠE PORTALA GODINAMA, PA DA ĆEŠ TI OVAKO KAO ON TRAŽITI PRAVDU PO ULICI I NA SVE DRUGE NAČINE, A DA ĆE TI SE ONDA NEKO SMIJATI I IZRUGIVATI PREKO*** I SVIM ČLANOVIMA TVOJE PORODICE, UPRAVO OVAKO KAKO TI TO RADIŠ, SVE LI TI ZIMGU ŠTO IMAŠ I ŠTO NEMAŠ PAPČIĆU JEDAN MALI DOKOLIČARSKI SMRDLJIVI. AMIN!

fsjekač

MRZITELJU PDA, SELJAČIĆU MALI IZ PRIPI_ZDINE NADOMAK BANOVIĆA, JOŠ VEĆE PRIPI_ZDINE OD TE TVOJE: NADAMO SE DA ĆE TEBI *** KOJEM SE SMIJEŠ I RUGAŠ NA KOMENTARIMA NA VIŠE PORTALA GODINAMA, PA DA ĆEŠ TI OVAKO KAO ON TRAŽITI PRAVDU PO ULICI I NA SVE DRUGE NAČINE, A DA ĆE TI SE ONDA NEKO SMIJATI I IZRUGIVATI PREKO *** TEBI I SVIM ČLANOVIMA TVOJE PORODICE, UPRAVO OVAKO KAKO TI TO RADIŠ, SVE LI TI ZIMGU ŠTO IMAŠ I ŠTO NEMAŠ PAPČIĆU JEDAN MALI DOKOLIČARSKI SMRDLJIVI. AMIN!

Ask

Država za kriminalca i lopova.

Mogao bi ti Genocidasu da popušiš

JA I DA IMAM I DA NEMAM JA BIH GANJO GENOCIDAŠE DO SUDNJEGA DANA! ka Ljiljan isto kao što činiš odzi

N

Moj murise, ***. Cekati ovu korumpiranu stoku da nesto urade za covjeka ne isplati se.

Guest

Bravo za sud!!!

071

ka Raspa ovog srsnja od hejBa je neminovan . Eki? A to ne znači raspad genocidne tvorevine entiteta rs? što kaže Trivićka *entiteta s obilježjima države* ???? Koja to obilježja? Imaš li putnu ispravu? Tablice? Novac? O čemu ti, glupane fašistoidni primitivni??? Raspad BiH zasigurno znači nestanak tog tvog entiteta neposredno prije toga majmune retardirani. Ne mislite se valjda ti i takvi kao ti glava nanosati u tom slučaju???

Hava

Mozda zna i ko je ubio dr. Fatimu B. u stanu u Aleji lipa prije oko 2 mjeseca.

@ljiljan

***

user1668326007

odavde treba ići kud nas noge nose, ovo je pokazatelj kako bi bilo svima nama. A svaka šuša i seljačina ima moć, fuj, fuj, fuj. Ovo je nepravda svih nas, nikad ne zaboraviti. ka odavde treba ići dje ces jadan ,treba ostati bas uzainat i boriti se za pravdu i domovinu ,istjerati ove ****are iz vlasti i uspostaviti neku pravdu i pravo ,kud ces budalo , najljepše je u svojoj domovini

zoma

Neko jako "velika" riba a da vam olakšam pogađanje.žena mu je lažirala diplomu ali neću napisati kojeg fakulteta

***

Lijepe riječi su ukras

Qwerty

. Eki? A to ne znači raspad genocidne tvorevine entiteta rs? što kaže Trivićka *entiteta s obilježjima države* ???? Koja to obilježja? Imaš li putnu ispravu? Tablice? Novac? O čemu ti, glupane fašistoidni primitivni??? Raspad BiH zasigurno znači nestanak tog tvog entiteta neposredno prije toga majmune retardirani. Ne mislite se valjda ti i takvi kao ti glava nanosati u tom slučaju??? ka 071

Naravno

Sud donosi predude na osnovu dokaza a ne nečijih želja.

Kralj123

Nema tu nikakvog ubistva, samo ocaj zbog gibitka djeteta i trazenje krivca u drugima za neke svoje propuste

/ Najnovije