Novalić, Solak i Hodžić su krivi. Miličević nije: Koliko treba platiti Srebrna malina?

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Samo dugmici ostali

Znala je advokatica vasvija unaprije da ce bit osuđeni,zato je izasla s onom lopovskom izjavom,da se zna unaprijed optuzba ona je znala,sda skola,stranka te prati.

adi

Znala je advokatica vasvija unaprije da ce bit osuđeni,zato je izasla s onom lopovskom izjavom,da se zna unaprijed optuzba ona je znala,sda skola,stranka te prati. ka Samo dugmici ostali samo malo su dobili, u doba kada narod umire oni kradu milione, ja bih ovo povjesao

Role

Sada ćete čitati komentare po SDA medijima i od onog žvalje čakijaša iz SDA kako je ovo presuda Bošnjacima, kako se samo sudi Bošnjacima, sada mogu zajedno sa Dodikom pod ruku.

Guest

Eh ko iole ima mrvicu mozga-vijuga za taj teren vidi se da je sve nasti.ano od krivoustog,Hrvatske i MZ. Sad ce Jel ka biti kod Nik/o/šica opet ministrica valjda nagrada fujjj .

/ Najnovije