Prepiska stomatologa Harisa Mekića i majke preminule Džejle Drapić: 'Neka čisti zub poslije obroka'

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

stagod

pozdrav za Harisa koji sam sebe brani po komentarima jer ne vidim ko bi normalan ga branio.

Linč

Mahalaši Avaz i radio Sarajevo. Šta vi imate objavljivati i navoditi ljude na linč. Imaju pravosudni organi. Ovo ste radili i ranije kod slucaja Memic. O slucaju Đejle niste smjeli pisati. Imaju pravosudni organi neka rade svoj posao a ne da ih vi novinari koji to mozda i nisu navodite.

Ovo kad medija pravi priču a nema sve informacije

Pa šta ima stomatolog sa ovim ? Što je majka nije odvela u hitnu ili na KCUS ? Zato postoje dežurni doktori

Redakciji

Ukinute komentare i razmislite o svojim objavama

tuner

harise svi tvoji bi proklinjali dan kad su se rodili

IVA

GLUPA *****! ZASTO NIJE ODVELA DIJETE U BOLNICU??? OVAJ STOMATOLOG JE VJEROVATNO SA DIPLOMOM IZ BUSOVACE ILI KISELJAKA!

stagod

Mahalaši Avaz i radio Sarajevo. Šta vi imate objavljivati i navoditi ljude na linč. Imaju pravosudni organi. Ovo ste radili i ranije kod slucaja Memic. O slucaju Đejle niste smjeli pisati. Imaju pravosudni organi neka rade svoj posao a ne da ih vi novinari koji to mozda i nisu navodite. ka Linč smiri se bolan Harise, očigledan si postao, treba te se linčovati, čuj da ispire zub.

Kosimo

Mahalaši Avaz i radio Sarajevo. Šta vi imate objavljivati i navoditi ljude na linč. Imaju pravosudni organi. Ovo ste radili i ranije kod slucaja Memic. O slucaju Đejle niste smjeli pisati. Imaju pravosudni organi neka rade svoj posao a ne da ih vi novinari koji to mozda i nisu navodite. ka Linč

Ne pijem dok Paja vozi

Podrška za Harisa! Najboljeg zubara u gradu!

Kosimo

>>Mahalaši Avaz i radio Sarajevo. Šta vi imate objavljivati i navoditi ljude na linč. Imaju pravosudni organi. Ovo ste radili i ranije kod slucaja Memic. O slucaju Đejle niste smjeli pisati. Imaju pravosudni organi neka rade svoj posao a ne da ih vi novinari koji to mozda i nisu navodite. ka Linč<< Upravo tako. Ova sredina je toliko bolesna i zatrovana da jedva čekaju da nekog linčuju bez poznavanja okolnosti slučaja. Čisti užas.

Zong

Covjek je strucan po pitanju stomatologije, kao i ja koji nikada nisam studirao istu. Ko ovim ljudima daje diplome i na osnovu cega???

SMRT DJEVOJCICE NEMA NIKAKVE VEZE

SA VADJENJEM ZUBA! UNISTIT CETE STOMATOLOGA BEZ IKAKVIG RAZLOGA!

Komentari su zlo

Ukinute komentare i razmislite o svojim objavama ka Redakciji

Pališ se i na stomatologe?

>>GLUPA *****! ZASTO NIJE ODVELA DIJETE U BOLNICU??? OVAJ STOMATOLOG JE VJEROVATNO SA DIPLOMOM IZ BUSOVACE ILI KISELJAKA! ka IVA<<

Sami sebe ubijali

Pa šta ima stomatolog sa ovim ? Što je majka nije odvela u hitnu ili na KCUS ? Zato postoje dežurni doktori ka Ovo kad medija pravi priču a nema sve informacije Komentar u stilu onog čuvenog u ratu, odvratno! S kojim pravom svi redom uopšte komentirate ovakav tragični gubitak. Bolesno.

Nisi morao, nije fora već jadno

Podrška za Harisa! Najboljeg zubara u gradu! ka Ne pijem dok Paja vozi

Ne pijem dok Paja vozi

Meni ga je Haris izvadio a nisam ni osjetio!

Bio si tamo pa znaš ha?

Covjek je strucan po pitanju stomatologije, kao i ja koji nikada nisam studirao istu. Ko ovim ljudima daje diplome i na osnovu cega??? ka Zong

/ Najnovije