Preminuo Taib Forić kome su četnici u Kamičanima ubili oca, suprugu, četiri sina

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ja četnici, šta problem?

Stavite u naslovu *****ci ali ne dozvoljavate nama u komentarima. Cenzurišete, stavljate zvjezdice. Čemu?

Četnici

Samo da demonstritram apsurd. Evo, *****ci, *****ci, *****ci, *****ci... ne može u komentarima ali može u naslovu.

Matrixus

Samo da demonstritram apsurd. Evo, *****ci, *****ci, *****ci, *****ci... ne može u komentarima ali može u naslovu. ka *****ci Baš tako, čudna mi je ova demokratska cenzura portala Radio Sarajevo, sve pod zvijezdicama osim nekih Maria i Panzera kad stalno pišu o klanju *****a i ostale nacionalističke uvrede, a takođe i onih srpskih bia patriota i uvreda i prijetnji. Valjda njihovi komentari moraju ostajati da provociraju još komentara a onda slijedi cenzura. Demokratske metode IB su zlo. A tek vezano za temu članka da se ni nakon ovoliko godina nije nikome sudilo za ubistva cijelih porodica govore dosta o sistemu u kojem živimo i uopšteno vrijednostima.

Matrixus

U zlikovackom prijatelju sistemu, strogo režiranom i kontrolisanom. Nemoj da te začudi da ove komentare nakon par dana uredno počiste, to redovno rade ali po vrlo čudnom kriteriju. Birane uvrede u komentarima često ostave, a komentare bez i jedne ružne riječi često obrišu. Malo vako, malo nako, ovo može, ovo ne može... kako reče IB metode. ka Kreiranje javnog mnijenja Ovo je do Urednika!!

Čemu?

Ovo je do Urednika!! ka Matrixus Do vlasnika, bolje rečeno. Opet pišem isti komentar, brišete li brišete.

/ Najnovije