Preminuo ratni zločinac Mladen Naletilić Tuta

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Rvat je prdno u tutu

Koel

Steta sto nisi vise islamskih terorista potamanio, ovako moramo mi u sljedecem ratu koji bosnje opet zapocinju i prizivaju, a dobiti ga nikako ne mogu. Bice opet kuku-lele vidi sta nam rade, help nato help.

Bosanac pocrkat cete al BOSNE ce bit izumirete i bjezite rvati u BOSNI

Steta sto nisi vise islamskih terorista potamanio, ovako moramo mi u sljedecem ratu koji bosnje opet zapocinju i prizivaju, a dobiti ga nikako ne mogu. Bice opet kuku-lele vidi sta nam rade, help nato help. ka Koel lajes rvatu ugrozeni

-1

Vidiš da smo ipak danas čuli nešto lijepo :) Znao sam da će ipak biti neka lijepa vijest na kraju dana.

Bošnjak

Krepo majki svojoj. I covicu jarcu

Super

Sad ce ga milanovic odmah odlikovat

hrkljus

Šteta, da je bar fasov´o rakonju!

Azazel

Ode svojoj Amfilohiji

Posavina ❤

Steta sto nisi vise islamskih terorista potamanio, ovako moramo mi u sljedecem ratu koji bosnje opet zapocinju i prizivaju, a dobiti ga nikako ne mogu. Bice opet kuku-lele vidi sta nam rade, help nato help. ka Koel Najveća mu "zasluga" što je ubio Blaža Kraljevića i ostale hrvatske domoljube... običan izdajica Hrvata, kao i većina škutora

bio je to

PRAVI ANTIISLAMISTIČKI KRIŽAR! slava mu!

nedostizna pravda

Zlocinac je trebao biti pogubljen pred 30 godina nakon ratnog zlocina masakra na generalom Armije BIH i HOSa Blazom Kraljevicem. Sramota je Bosnjaka i Hrvata da je izazivac bosnjacko hrvatskog rata umro u krevetu.

Djokica mali

Ode jad i sljam sto ubi najveceg borca za slobodu BIH jedinog i neponovljivog junaka krilnika Blaza Kraljevica sa saborcima. Ubica vlastitog naroda a ima ih jos tamo u kamenjaru ali ne mogu pobjeci od Bozije kazne.

Mile

Pokoj ti vječni dobri čovječe..

@Brato

Tu-tu putuj tuta

Josip

Ispravka krivog navoda! Nije preminuo, nego je CRK'O!!!! Velika je to razlika. Ne ophodite se prema psetu kao prema coeku jer to nije bio

@koel

Niko ne koristi tvoj nick, svi ovde znaju da si bolestan i da sam sebi odgovaras. A sad je prosla pauza, hajde opet na terapiju u jagomir.

/ Najnovije