Preminuo ratni zločinac Drago Samardžija

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Gdje je bio onda, ako nije bio dostupan!

Belay_Boy

Nekom zlocinac a nekom heroj, i tako u krug... Bilo bi Normalno da je istina jedna ali eto kod nas nije, mi imamo uvijek najmanje dvije a po nekad cak i tri.!!

asd

BMK... I ovom majmunu dajete BESPLATAN medijski prostor

Moel

Cetalj bjezao opet ce ga pojesti bosanski crvi

Lara

Nekog će pojesti crvi, a nekog će šejtan odvesti u svoje odaje Moelu! Bijednici

fedex

Umro dabogda...

Baš tako

Nekom zlocinac a nekom heroj, i tako u krug... Bilo bi Normalno da je istina jedna ali eto kod nas nije, mi imamo uvijek najmanje dvije a po nekad cak i tri.!! ka Belay_Boy Bravo. Samo što to glupani ne kontaju. Građanski rat 3 naroda u BiH, i 3 istine svako ima. I na sve 3 strane obični narod je stradao, a vođe i njihove porodice obogatile, i niko im nije stradao u ratu.

vb

Napišam mu se na lobanju trulu

Vrana

Neka mu je teška ova zemlja, i njemu i svima koji su činili ovakve i slične zločine.

Koje ba tri istine...

Onaj ko hoće da vidi vidjet će samo jednu istinu. Lijepo je gore navedeno šta je radio. I postoje dokazi. I šta tu nije istina! I to je jedna istina i nema dalje. A oni neka ga kuju u zvijezde, isti su ko i on!

/ Najnovije