Preminuo Radomir Stojnić, optužen za zločine u Prijedoru

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

AsAsova

Nije stigao na red, MORAO je crknut u sreci i veselju a ne u zatvoru kako je zasluzio.. Dok su Sud i Tuzilastvo zauzeti nakim opravdanjima nekom za "Dobrovoljacku", dok ona ofajla prebrojava mrtve i pravi od tog zlocin.. Ovakva gamad zive ko naki heroji sa svim mogucim privilegijama.. BRAVO !!

Covjek

Ovaj ode pravo u pakao !

Mehmed. Ima H

Laka mu zemlja bila ko Grmeč i Kozara zajedno.

gazija555

ne kaze se umro nego krepo ker !!!

Jole

Krepo

m

Bdij sa neba junače! Nastavi borbu protiv nevernika i na onom svetu! Ognjenim mačem kao nekada Krstaši bori se protiv demona

AHMET

Lijepe riječi su ukras!

SVETI Petar

Ovaj ode pravo u pakao ! ka Covjek ODe on u Raj a ti PSETO ides u PAKAO--AMEN

Bajden

Lijepe riječi su ukras!

Glupi

Lijepe riječi su ukras!

Duduk

99% ovih patriota nezna bosanski jezik kako treba čak ne znaju ni psovati kako treba

@bosanac

Opet svoje papansko lice pokazujes, puno vas je sarajevo, ko vas okoti i napravi da mi je znati, sto te majka ne podbaci. A sto se tice smrti ovog ... nek im je laka zemlja bosanska,svim zrtvama koje je napravio a njemu ce se sad suditi i ko vjeruje u Boga zna da ce ovaj kreten ici pravo u pakao, a oni koji ne vjeruju u dragog Boga, oni ce da zale sto ga nije stigla ruka pravde i zakona.

Vojska Srpske

***

Guest

Rado mu mir zelim i neka *** sad na onom svijetu, svoju kevu!!!

/ Najnovije