Mladi pjevač (36) iz BiH se borio, ali nije izdržao. Porodica i prijatelji neutješni

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BH Fan

Pobise nas ovi vakcina genocidasi....sve mladi ljudi, sportisti....a niko ne zna zbog cega....probudite se ljudi

Vakcina uzrokuje rak? Sta ga je uzrokovalo prije vakcine?

Rak bubrega. Da li Vasa strucnost moze objasniti povezanost vakcine sa rakom?

BH Fan

Pooledaj tekst iznad..."Tuga / Preminuo srbijanski fudbaler (30). Umro na putu za bolnicu"...nema vama nista veze vakcina genocidasi...ne mogu ubiti sve sa miokardom, bilo bi preocigledno...a vec jeste....

071

Još koji mjesec pa ćemo morati u Tursku ili Austriju da operišemo slijepo crijevo.

Duduk

Ah to su naše osećajne patriote puni ljubavi, evo umrla mlada osoba a njih uhvatila takva žalost i tuga pa ovako lijepo govore. Koji ste vi bolesne osobe a eto vi bi ratovali zato se ružno ponašaju prema BiH i Bošnjacima a i ostalim narodima. A vi kako se ponašate????

071

Antivakseri - nemojte da se vakcinišete, ali nemojte, brate, ni biti tako dosadni. Niko od nas vas neće uvjeravati da ste izabrali ispravno. To morate riješiti sami sa sobom. Samo ne peglajte druge. A ako već morate (čudan poriv, ali baji ga), dedera smislite nešto suvislo, ne citirajte opće poznate levate i ne iznosite argumente koje vam djeca u pelenama mogu oboriti. A @BH Fan, oni svi mladi fudbaleri koji su umirali zadnjih godina, prije Covida, posebno od opterećenja srca, i to je bilo od vakcine? I još pitanje za milion dolara: kojoj to "kabali" je interesu da ubija mlade sportiste u sportu u kom se obrću i kradu milijarde? Možda bi piramidaš to mogao najbolje da odgovori :).

Moja BiH

Jeste dosadni

/ Najnovije