Premijerka Brnabić najavila gradnju hidroelektrane na Drini bez saglasnosti BiH

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Damianusdarcus

Neka grade... neka negiraju genocid... neka ukidaju Bosanski jezik... neka negiraju državu... neka sve rade kad imamo nesposobne sitnošićarske kvazipolitičare koji znaju samo kukurikati istim frazama da apeliju na MZ i druge relevantne faktore. Stoko prodana i nesposobna!!! Zašta su ljudi izginuli orangutabi u odijelima!?

moke

neka, kad su nam drzavu pravili podobni a ne sposobni. S'a kae mlinar iz Visokog na ovo, siva eminencija Alijina? Sa kae sin Azize Sacirbegovic? Ima'l on problema sa ovim projektom.

registriran

Treba specijalce poslati na Drinu, da rastjera tu Marvu.

moke

Treba specijalce poslati na Drinu, da rastjera tu Marvu. ka registriran Sabur. prvo da se vakcinisu, vucicevim vakcinama...

JA1

Pa imal kraja ovim naduravanjima? Idite se vise u sto persuna

Ralle

Ove bošnje misle da se njih sve pita..w bas su smiješni ..prvo Pelješki most..sad centrala..ljudi.nisu svjesni da se nista ne potaju u REPUBLICI SRPSKOJ niti u HRHB..imaju rezervat os 23% teritorije koii su im vec dobro uzurpirali arapi, pa postalo tijesno..

Koel

Nema nista od ove centrali niti aerodroma suplja samo milokradu da se digne rejting inace propada ko kauc

@!@

Hej srbijo i entitet rs, pisite PROPALO! BiH se pita!

Ap

Kako bez saglasnosti BiH?! Pa zar nije Republika Srpska u sastavu BiH!? Ili vi mislite da nije?! Odlučite se već jednom! A pired toga gradiće se na teritoriji Republike Srpske. Prema tome, Sarajevo i federalni entitet nemaju ništa s tim! To je čista pakost jer ne možete gledati da Republika Srpska prosperira!

Džasmin

Pa nema ekonomske računice

/ Najnovije