Premijer Kantona Sarajevo Edin Forto na Povorci ponosa

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hrkljuš

Otkud premijer Forto na povorci ponosa. Aaaahahahahaha

Nemam

Pederska posla...

USO

Bosnjaci su stara LGBT zajednica..

Sarajevski brižno njegvani pederluk

Dokle če Efendiću polazirti za rukom da skriva svoju nastarnost. Što ne stisne prkno i ne izadže na uiicu i objelodani ko je?

!

forto, bio si mi uvijek odvratan al sada si samo potvdio kakav si poganac

Veteran64

Jadne vlasti i g*vana. Zbog stotinjak bolesnika ste nam blokirali pola grada!!! Drzite hiljadu policajaca na ulici po ovoj vrelini!!! A, zbog cega? Da zastitite najvece i najopasnije psihopate koji postoje na planeti Da nije tuzno bilo bi smjesno.

Veteran64

Ko moze zabraniti ovim degenericima da prljaju ovu divnu sevdalinku??? "Snijeg pade na behar na voce".

Vidimo se idući mjesec u Banja Luci!

.

Koel

I jwste njihov zajwdno sa kojom vojvodom nista cudno ima ih jos iz vladajuce garniture

Top&bottom

A bilo ti je poniženje izaći pred zdravstvene radnike okupljene ispred Vlade KS, nas oko 500? U uniformama i bez čaše vode iz zgrade u kojoj stoluješ. Stid te bilo američki proizvode.

/ Najnovije