Prekršili sve mjere: Dernek u restoranu na Ilidži, inspekcija zatekla 150 gostiju

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Ja, i?

Sasa

Malo se zalomilo haha

Fuj

Zatvorite lokal na 10 godina, a ostalima kazne po 10000, zatvor ili Podhrastovi drustveno-kotistan rad

Sunce

Sad ce biti "aj, pomagaj!"...nece valjat' ni Seka, ni Klinicki, ni Gavrankapetanovic, ni Podhrastovi...sve ce biti krivo - osim njih samih...stvarno beznadezno.

Gost

Hoce da zatvore skole, institucije, firme, gradski saobracaj itd ali okupljalista stoke poput ovoga niko ni da spomene da se zatvore. Sve ugostiteljsko sto radi nakon 20:00 nema nikakvu vaznost za drustvo, ekonomski je beznacajno ali epidemioloski rasadnik zaraze i uzrocnik troskova u zdravstvu i ekononimiji koji se mjere milionima. I vi to ne zatvarate zbog para u dzepu par ugostitelja.

Stoka

Bahata stoka i ugostitelji i stoka gosti. Kazniti sve i zatvoriti objekat! Dernek ce im se obiti o glavu...i njima i njihovim najdrazim. Zalostan je ovoliki primitivizam..

Volimo te Alija, da ti se Allah smiluje...

Mjesto iste sekunde ZATVORITI i oduzeti dozvolu za rad!Gazdi kazna 20.000 KM, i drustveno korisni rad, bas na Podhrastovima!uzeti mu sve dokumente na pola godine .Kazniti maksimalno ostro da vise nikome ne padne na um. Ali onda ce doci SDP , Njihova stranka, Konakovic, Damir Niksic i ostali facebook politicari sa svojim"demokratskim saopstenjima"...tuzice BiH za nosenje maski...tuzice BiH za policijski sat..i sve ce zalbe u Strasborgu biti odbijene a cijeli svijet ce nam se radi njih smijati....Tako su uradili na nas priojedlog da uvedemo VIDEO NADZOR NA BIRALISTIMA, da procesljamo CIKove spiskove, ali onda se dignu HDZ i SNSD koji najvise kradu ali optuzuju NAS da mi to radimo.SDA niej potrebno krasti, mi cemo narod zastupati onoliko koliko nam povjerenja dadnu!Mi u SAD smo predlagali nda se na svakom izbornom mejstu identitet potvrdi i OTISKOM PRSTA, radi sto regularnijeg glasanja ali prvi je SDP bio protiv anseg priejdloga a uz njih Kojovic i Konakovic kao privjesci.Da bi vec sutra optuzili SDA za malverzacije....To je njihova"politika" , kao i dan dans.Dok se dr Izetbegovic sa svojim timom bori na " terenu", da nesto uradi z asve nas, dotle iz Opce bolnice ljekari sumljivih ljudskih kvaliteta salju"saopstenja z ajavnost" iz -svojih udobnih i sigurnih domova.Sto nije posteno-nije!

SARAJEVO071

Molio bi nadležne da ako im na ruku bude pogledaju jutarnje buseve i tramvaje i da onda pričamo o distancama i svemu ostalom....,,,,,trenutno naj gora situacija je u gradskom saobracaju,redovi ispred pošti i banaka....pa onda možemo pričati o kafanama koje za vikend rade,a o ovim klasterima koji su aktivni svaki dan,niko i ništa se ne govori.....

/ Najnovije