Sve se počelo tresti tokom pressa Stanivukovića: Ozbiljan zemljotres, sakrijte se

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

LEILANI

A 'dama' do njega stavila onu plastiku na facu koja je od lica odmaknuta 1 cm tako da moze da udje virusa 'hipten'. Jadi moji.

Sudo strasni

Dali je ovo bio zemljotres cirilicno drmao ?

Sudo strasni

Izvinjavam se ,zaboravio sam ¨koji je¨

Mex

Pazi šta radiš Draškimire

Romi

(po)četnik

IzvorniBanjalucanin

Od koga ili cega da se sakrijes!!? Od ALLAHOVE KAZNE? Nisi normalan!Banja Luka ce biti poravnata!

Gost

Djeti je ona ljankase? Zaboravio sam kako se vabi!

Hehe

Na žalost talibana iz federalnog dijela BiH, Banjaluka i RS ostadoše netaknute zemljotresom.

Ccc

Na žalost talibana iz federalnog dijela BiH, Banjaluka i RS ostadoše netaknute zemljotresom. ka Hehe Nikom normalnom to ne moze ni na um pasti a kamo li to nekome pozeljeti, pogotovo ne svojoj zemlji. Nadam se da ces uvidjeti to na svojoj koži pa se promijeniti.

Hehe

Na žalost talibana iz federalnog dijela BiH, Banjaluka i RS ostadoše netaknute zemljotresom. ka Hehe Nikom normalnom to ne moze ni na um pasti a kamo li to nekome pozeljeti, pogotovo ne svojoj zemlji. Nadam se da ces uvidjeti to na svojoj koži pa se promijeniti. ka Ccc<< Da li ti čitaš komentare svojih sunarodnika na ovom portalu?!

Ccc

Na žalost talibana iz federalnog dijela BiH, Banjaluka i RS ostadoše netaknute zemljotresom. ka Hehe Nikom normalnom to ne moze ni na um pasti a kamo li to nekome pozeljeti, pogotovo ne svojoj zemlji. Nadam se da ces uvidjeti to na svojoj koži pa se promijeniti. ka Ccc<< Da li ti čitaš komentare svojih sunarodnika na ovom portalu?! ka Hehe<< Komentari na portalima ne bi trebali biti nukleus stvaranja mišljenja o specificnim stvarima. Pogotovo ne o tako vaznim kao sto je ljubav prema vlastitoj Zemlji i svim njenim građanima. Ti si moj brat i nezamislivo je željeti ti zlo. Povrh svega, moji preci su iz centra Banjaluke, pored hotela Palas. Ja ne mogu željeti zemljotres lijepoj Banjaluci kakva god ona sad bila. Politicari i politike ne trebaju da nas zbune i zavade. To uvijek treba razdvojiti.

/ Najnovije