Pregovori u Neumu na rubu propasti: Dragan Čović traži tri "osigurača"

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Panzer

Opet ti pokvareni Hrvati.Treba ih zgaziti ko mrave.Em što ih je malo i opet hoće i stalno nešto traže.Samo naprijed gazi Bake sve redom samo da vidim dokle ćeš.Zabi i posljednji ekser u sanduk države zvane BiH

Habuhabuhabu

Uopće me ne iznenađuje stav HDZ-a uzevši u obzir ljude koji tu sjede. Face navikle da im država daje i pripisuje šakom i bradom, nesposobni da vlastitim radom dođu do vlastitog kruha. Ima ih tu i što im je NDH dijelila kuće i zgrade zbog fašističkih zalaganja, a sada bi ti isti kao da sprovode demokraciju. Hrvati su stvarno jadni na kakve su predstavnike spali.

Kfdčrl

Samo nešto komplikujete, priznate lepo da ste svi srbi i Bog da nas vidi ;)

Jflflopp

Jedna izborna jedinica Srbija ;)

Građani BiH

Gori su oni što ga podržavaju, ovo nema nigdje u svijetu

Habuhabuhabu

HDZ je uvijek za evropske vrijednosti koje se na kraju uvijek ispostave sjevernokorejskim. Sva sreća pa je bosanski živalj strpljive prirode pa ćemo pričekati da Hrvati demokratski sazriju i dođu neke generacije koje neće htjeti da žive u Čov-Ke diktaturi. Hajmo, svak za svojim poslom.

Jakob

Samo neovisno sudstvo i tuzilastvo, a sve ostalo je obicna farsa od strane inostranih medijatora u spasanju kriminalaca na vlasti.

Ljiljan

Samo nešto komplikujete, priznate lepo da ste svi srbi i Bog da nas vidi ;) ka Kfdčrl NE DO BOG DA SAM SERV/SLUGA (DANAŠNJI SRBI KRIVOSLAVCI)ODMAH BI SE UBIO!

Smjestit cemo mi tebe u Lukavicu u zatvor tako mi ALLAHA samo ako nezbrises u Hrvatsku! Cekaj OKTOBAR!

.

Samo

Ostro s bosnjackim ultranacionalistima

Nikolica s prikolicom

Nikakve podmukle prevare neće proći. Prefiks mora ostati, a hrvatski predstavnik može biti svatko koga Hrvati izaberu, kao na primjer Sejdić ili Finci. Komšić ne može, jer ga Hrvati ne bi izabrali. I da naglasim, s legitimnim predstavljanjem Hrvati ne bi nikome ništa uzeli. Drugi načini su ustvari namjenjeni potkradanju izborne volje Hrvata. To se najbolje vidi iz slučaja "Komšić". I da ne zaboravim , ono "iz reda" si utaknite znate gdje. :))

Vera

Panzer....zašto pokvareni Hrvati, šta to oni traže da je loše, da nije bilo njihove Oluje i Maestrala sada bi ti Bosna bila cela srpska? Oni su ti EU i oni ti postavljaju uslove za članstvo, ali Evropa neće dozvolit da ti uslovi budu nerealni i.

DuškoDugouško

Jedno treba stalno imati u vidu: Bošnjaci ne mogu imati svoju nacionalnu državu preko leđa Srba i Hrvata. Da nije tako nikad rata ne bi bilo. Samo u protektoratu, ali to bi onda bilo samo fingirana i ne stvarna ncionalna država. Bošnjaci mogu imati pravu nacionalnu državu za slučaj podjele BiH na 3 republike, a to im sadašnje svjetske vucibatine nikad ne bi dozvolile, za razliku od Srba i Hrvata.

pametnom isaretom dosta

Hoce europejci kad ih ostane deset u bosni da se pare djele na pola da imaju parlament predsjednika drzave ali ne trazite nista da vam hrvatska vrati sto je ukrala odmaralista firme jer to je nas nacionalni interes isto kao i neplacanja poreza kockarnicama daj ne serite vise gdje to ima.Pozadina svega je mlacenje prazne slame isto kao i srbi kao fol nemoguca drzava i pripojenje djeljenje srbije i hrvatske ali podjelicete hevinu prije cete iseliti imate gdje ako vam je tijesno mi nemamo rezervne drzave SFSN

/ Najnovije