Čuvari rijeka u BiH pobijedili! Novalić: Ne trebaju nam male hidroelektrane

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Fudooki

Sve su rijeke već uništili , sad kao više neće .

Mex

Srusit i postojeće da se rijeke regenerišu!

Navijač

Svaka cast ovim mladim ljudima sto se bore bez ikakve koristi, bore se za budućnost. Tužno je kako su bogati pohlepni, samo da je njima, a djeca sutra naka budu sjebana bez vode i čistog zraka. Da hoće u grob ponijeti svoje pare, ali što prije, da nam ne zagađuju planetu svojim prisustvom

Fadil je laž

Fadilove dobre namjere ne postoje

Guest

Fadil pokušava da se opere od respiratora. I njega i sultanije a Boga mi i riđobradog treba procesuirati. Tek tada će i rijeke a i narod biti sigurniji.

Sa

Safovac i ovdje zaradjuje na komentarima paket za bajram da dobije.

za sda

fadil je dobar , samo treba vratiti ono što je otuđio ne svojom krivicom , naravno . i ono što je državne imovine prepisao na svoju kćerku , greškom .

patka

Predizborna patka! Ja za njega necu glasati, a vi kako hocete

/ Najnovije