Predstavljena knjiga Dragana Čovića "Iznad crte"

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pehlivan

Vjerujem da suštinu knjige čini nacionalistička imaginacija trećeg entiteta pod krinkom evropskih integracija? 20 godina blok politike, i demografska katastrofa Hrvata u BiH, to je jedina ostavština ovog naci smrada.

Guest

Pišam i njega i njegovu knjigu. Trebao je pisati knjigu, kako od kamenjarske napraviti gradove i povecati stanovnistvo u drzavi BiH.

Katy

E jest tezak ovaj Covic . Muka mi je od njihovih faca vise. Pitam se ko.e li je tanimljiva njegova knjiga?!

Guest

Guest Ko je lud neka cita ovog lazljivog lopova. "Promicatelja evropskih vrijednosti legitimnog predstavljanja" sa kravatom cigosa kamenjarskog.

Dudek Krivousti Njofra

Za pisanje KNJIGE treba porodicni pedigre,...kakvu knjigu moze napisati latinski fasisticki licemjer nasljednik Uzp i javni sljedbenik...ovaj covjek mrzi Bosnu i Bosnjake,srecom da Bošnjački tor postaje tijesan jer bosnjake mrze i kada su u toru...ovaj skutorski kozojeb mrzi Bosnjake i u enklavi...fasista zagovarac teorije krvi i tla...treba citati poskok njegov pa biti svjestan mrznju prema bosnjacima...

Milan1

Komšić Sejdo je morao rano jutros trznuo jednu ljutu, mnogo se nasikirao.

N.G

Joooooj mogu misliti o čemu je knjiga.A sad ka čuje Čeda (a oni su slični pameću) da je ovaj napisao knjigu, pa će i Čeda napisat knjigu samo će se njegova zvati povuci crtu.

@

Da imam pare sve bi te knjige od njega kupio i onda ih 0dmah na jednoj velikoj LOMACI pred njim zaoalio. !! Inace nemam nista protiv Knjiga.!!

Dudek Krivousti Njofra

Koliko je u Širokom lista još je više mladih komunista,,,može i Posušju u čitavoj jugozapadnoj Bosni ...a sto nema onog kriza na slikama..

Duduk

Pa vidi ti duduka iskrivene žvale napisao nešto novo a šta bi za ovo rekao Žak Širak

Dudek Krivousti Njofra

@ duduk....citirao bi Churchilla,, nikad nisam sreo glupljeg i bezobraznijeg naroda od Rvata,uvijek nešto traži, a to što traži nezna šta je to a to što traži hoće ODMAH,,

Duduk

Duduk iskrivljene žvale. E čuj koga bi citiro pa ti to ispade pamet.Samo je sad upitanju knjiga, ovaj što ti piše komentare treba reći koji i kad ide

/ Najnovije