Predsjedništvo SDA usvojilo zaključke: "Trojka je nesposobna da se nosi s politikama SNSD-a i HDZ-a"

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tacan

zakljucak.Samo su propustili dodati, da ni oni nisu nista sposobniji.

Jah

Jooooooj ono našlo...

REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA

Kao što je SDA jedino sposobna za uništavanje Bosne i Hercegovine- Republiku su uspješno likvidirali!- od 1990. do danas. Zajedno sa SNSD-om- do jučer SDS-om- i HDZ-om. Vaš najkonstruktivniji i jedini vrijedan zaključak, združeno s navedenim sestrinski strankama- bio bi da neopozivo pokrenete postupak samoukidanja. I BiH, i potom uskrsnula Republika, na tom činu bi vam bile vječno zahvalne!

Ti si sposoban

Da uništiš državu. Da tebe nije bilo mi nikada dovde ne bi došli. Nikad ne bi ovoliko kriminala bilo. Čak bi možda već bili dio Evrope. Imali bi najbolje doktore. Ne bi čovka i duduk mogli raditi ovo sto rade. Samo da tebe nije bilo. Čak i sto ti je babo sr... nje napravio moglo bi se ispraviti. Gdje ce ti duša veliki vjernik. I vjeru si uspio u politiku odvući. Na žalost ne mogu reci bas onako kako bi ti trebalo. Fuj

Padaj silo i nepravdo...

Najbitniji čin i zaključak bi bio: vas, HDZ i SNSD strpati kolektivno iza brave- i uništiti ključ. Ključno rješenje za BiH!

Bosanac

Banda sejtana bakira koeuptivni nepismeni izdajnicki lopovi

Tuner

A dosta ste i vi zaposljavali svoje najblize. I za vas je drzava od kobilje glave do ilidze. Drugo vas ne zanima

REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA

*sestrinskim strankama*

Jedino je rugoba sposobna?

..........

GDJEDIPLOMA

Sda mafija

🥷🥷🥷

Lijepe riječi su ukras!

Koke

Vi niste sposobni ni sa svojim ni sa tuđim razgovarati, a to je tek drugi problem. Prvi je naravno ogroman lopovluk i nepotizam kojim ste zakočili napredak države potpuno.

Brko

TREZORASU SUTI

/ Najnovije